| obiwankenobi a întrebat:

Voiam sa vacer parerea. Acum vreo luna pe site-ul asta am intalnit un baiat si mi-a dat id-ul lui ( nu la cererea mea pur si simplu a zis : baga-mi id in lista ta) si am vb 2 zile la rand odata am vb 5 ore intregi si odata 3. Ne-am povestit o gramda despre viata noastra si avem o gramada de lucruri in comun. Acum ne povestim despre ce-am facut in ziua aceea... Si cred ca m-am indragostit de personalitatea lui. este foarte dragut si fizic. Noi nu ne-am vazut el fiind din targoviste eu din ploiesti :d am vb decat pe mess si nu stiu daca sa-i spun ca-mi place de el pentru ca ( avem si aceeasi varsta ) el mi-a zis pe mess ca-i place de o fata...crying
Ce-mi sugerati? Sa-i spun sau nu? Dau fundita happy

Răspuns Câştigător
| Dominicc a răspuns:

Ce misto day dreamingday dreamingday dreamingday dreaming

Imi place cand aud genu asta de povesti. nu stiu. Vad ca mai sunt si fete care stiu sa iubeasca sau genu asta. Care se implica si la distanta.

Numai eu singuraticu sad

Faza e ca la distanta nu se merita mult. Mai ales tu ca fata. Ajungeti sa va ziceti ca va iubiti apoi (se stie ca el ca baiat nu va avea rabdare sa stea cu tine mult timp, mai ales pe net) o sa ajungeti unu din voi sa sufere, daca nu va veti vedea.

Stai incetu cu incetu si abtine, te pentru ca la distanta e riscator. Daca tot il vrei continuati cu telefonul. Vorbiti despre vietile voastre si vedeti fiecare ce aveti degand. Nu te arunca sa ii povestesti de tot neamu si toate problemele. Unii baietii nu inteleg asa cum te astepti tu si isi fac alte impresii. Nu ii spune ca il placi daca el nu are intentia de ati arata. Lasa. l sa vada ce face cu tipa aia si apoi poti sa te gandesti la ceva.

Momentan daca ii place de alta se simte atras de ea si poate e si mai aproape de el. Tu nu. E diferenta.

pune. ti rabdarea la incercare si asteapta pana ce va da si el de inteles ca vrea ceva.

9 răspunsuri:
| Zady a răspuns:

Eu zic sa mai stai putin de vorba cu el, insa daca sti ca nu aveti cum sa va vedeti ti-as sufera sa nu il iubesti foarte mult pentru ca vei avea de suferit. dar daca va puteti vedea pai atunci o sa va intelegeti.bafta

| Damian a răspuns:

Vezi ce se intampla daca nu iei initiativa in brate, si relatiile la distanta nu prea tin, mai bine lasa-l

| blue-star a răspuns:

Salut!
Si eu am patit exact la fel, doarca in cazul meu, baiatul e mai mare.
Uite ce am facut eu:am continuta sa vorbesc cu el, sa-l ascult, sa glumesc cu el si sa vorbim ca de obicei.
Dupa 2-3 saptamani dupa ce l-am cunoscut am realizat ca m-am indragostit de sufletul lui si de el.
Mi-am luat inima in dinti, fiindca am gasit momentul potrivit sa-i spun, mai ales ca am inceput sa-i spus si chestii personale, si i-am spus ca imi place de el.
Mi-a fost foarte rusine dupa ce i-am spus asta pe mass si i-am spus ca acum cred ca mai bine nu-i spuneam.
Dar el a spus sa stau linistita si a fost bucuros ca i-am spus.
Si de atunci relatia noastra merge din ce-in-ce mai bine cu fiecare zi care trece.
Fundita?

| Maddu a răspuns:

Gandeste-te ca poti fi tu aceea fata, Spune-ibig grin

| anotherhumanbeing a răspuns:

Continua sa vb cu el pana esti convinsa, si apoi spune-i ca iti place de el...nu-l stresa.

| obiwankenobi explică:

Ms mult blue-star baialul acela este din acelasi oras cu tine? Ms si tie :d anotherhumanbeing

| Deutza_4524 a răspuns:

Da-mi sh mie id luilaughingrolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce mai astepti spune-i.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spunei