Mhm...pai te ai gandit ca daca ei doi ar fi impreuna, ai putea sa il uiti? se spune ca daca iubesti pe cineva, il vrei fericit, il lasi liber. cand vei vedea cat de fericiti sunt poate te vei resemna.
Buna! dupa parerea mea cel mai frumos mod prin care il poti uita este sa iti gasesti o activitate prin care sa uiti de el. De exemplu sa te duci la inot, sau sa faci dansuri ( si eu fac si e super pentru ca, cunosti lume noua iti faci prieteni si tot asa) intr-un cuv activitati extrasolare
Ok sper ca te-am ajutat si sa ia grija de tine
Teo te-a pupacit :*
Eu iti zic sa il uiti mai bine, pur si simplu lasa timpul sa treaca si incearca sa il eviti, sa stii ca sunt 2 modalitati aici,ori el se da la prietena ta ca sa provoace galceava intre voi doua, ori stiind ca tu il placi se da la prietena ta ca sa iti faca necaz, sfatul meu e ca sincer nu merita acest baiat sentimentele tale, il poti da uitarii facandu-ti alt prieten, evitandu-l, iesiri cu prietenii la un suc la o discoteca sau LASAND TIMPUL SA LE REZOLVE PE TOATE.SUCCES,SPER CA TE-AM AJUTAT.
Da sincer mi-am dat seama ca el face asa stiind ca prietena mea imi spune tot ca noi nu avem secrete intre noi si nu stiu nu pot sa-mi gasesc altul stii cum e il plac pe el, vad un baiat si imi zci in gand:,, Ce naiba asta se compara cu EL'' si de aceea nu il pot uita
Timpul vindeca totul...am trecut prin asta ( in cazul meu era fata ) o sa vezi ca dupa ceva vreme nu o sa te mai doara de el , si sa-l uiti mai repede. poti sa fii impreuna cu alt baiat acesta iti va acorda atentie si vei uita de primul , sper ca te-am ajutat ( la mine a functionat )