Nu diferenta de varsta conteaza cel mai mult. Stii bine ca gasesti greu pe cine trebuie. Sotia e mai mare ca mine cu sapte ani. Ce trebuie sa faci, este sa nu te lasi tentata sa il conduci tu. E posibil sa ai tentatia asta, ca fiind mai mare.
Daca te-a facut sa uiti de fostul ai grija sa nu fie o relatie de tampon, sa te indragostesti asa tare in doua saptamani nu stiu ce sa zic
Buna.Daca sunteti ambii adulti, 5 ani nu este o diferenta atat de mare.Ce varste aveti?
Eu am 24
Deci sunteti tineri adulti.Make it work, nu lasa pe altii din exterior sa va strice voua povestea.Ca regula general valabila, cu rusinea mori de foame in viata.Bafta!
Ma gândeam sa il pun sa minta ca are 21.
Si cat crezi ca va tine minciuna? Intre parintii tai ce diferenta este?
6 dar tata e mai mare decât mama.
Vezi cum decurge relatia si daca simti ca varsta e un impediment, asta e, va despartiti, nu iti ia nimeni capul.E mai bine sa incerci decat sa regreti si sa iti pierzi ulterior vremea cu,, Dar daca procedam/alegeam altfel?''
Dacă tu crezi ca nu este potrivit pentru tine spune-i ca nu vrei o relatie cu el.
Se spune ca baietii care se indragostesc de fete mai mari ca ei sunt mai maturi, deci e posibil sa ai placuta surpriza ca el sa fie alesul tau. Trebuie doar sa nu te feresti sa spui adevarul si sa vezi tu daca ceea ce are el este exact ce iti doresti tu.
Nu ți-o zic cu răutate, doar ca tu având 24 si el 19 nu te aștepta la prea multa maturitate, poate pe el nu-l deranjează fiindca tu ai experienta ceea ce lui i ar prinde bine, in privinta ta presupun ca la 24 de ani vrei o relație serioasa, o familie..cu el nu v a fi decât o pierdere de timp. părerea mea
Mai vorbesc si cu un polițist de 23 de ani care si ala ma place dar mie nu prea îmi place de el...
Belingot întreabă: