| spawni a întrebat:

Vorbesc cu o fata de 3 saptamani, azi am vorbit cu ea si mi-a zis ca trebuie sa mearga la ziua cuiva si dupa sa intalneste cu fostul. De ce oare vor sa se vada, dupa vocea ei nu suna deloc ca vrea sa se impace cu el?! Voi ce parere aveti? PS. pare foarte hotarata sa nu mearga nicaieri, deoarece nu are chef

5 răspunsuri:
| volumexd a răspuns:

Poate vor doar ca clarifice de ce s-au desparit, sa-si rezolve niste probleme; nu imseamna neaparat ca vor sa se impace... parerea meawinking

| corbulalbrosu a răspuns:

Ea este singura in masura sa-ti poata da un raspuns plauzibil temerilor tale. Doar o explicatie de-a ei iti poate risipi nelinistea si sa-ti redea increderea in ea. Succes.

| neutrino a răspuns:

De dragul si dorul trecutului.

| Emilian65 a răspuns:

Vor sa discute despre momentele de tandrete care le-au avut impreuna.

| Kriss96 a răspuns:

Poate au de rezolvat anumite chestii. Se intampla. Mie mi s-a intamplat sa-mi uit un plover la un tip si apoi am tot uitat sa-l iau pana cand ne-am despartit si culmea ca l-am recuperat in ziua in care m-am cuplat cu altcineva. Evident am avut parte de gelozie. Asa ca tu sa nu faci asa. Ai incredere in ea si las-o sa se vada cu fostul, iar apoi in particular cand va vedeti fata in fata si sunteti relaxati intreab-o de ce a trebuit (nu vrut!) sa se vada cu fostul. Spune-i din start ca tu ai incredere in ea si nu o intrebi din gelozie, ci pur si simplu doresti sa stii. Vei afla mai multe asa cu frumosul.