In unele cupluri varsta nu conteaza, atata timp cat exista intelegere si interes, insa in acest caz ar trebui sa ii arati ca esti destul de matur pentru ea, scapa de fazele copilaresti, o invitatie in oras nu ar trebui sa o vezi ca un obstacol, propune-i sa iesiti intr-un weekend, este foarte important sa va vedeti in real, deoarece numai asa o vei putea vedea cu adevarat cum se atarna de tine si care sunt sansele unei relatii, totul acum depinde de tine si de cum te vei comporta tu si ce actiuni vei intreprinde, spor.
Ho ma cu varstele tale insignifiante Facem ce vrem la 20
Ce fata la 20 de ani se uita la un baiat mai mic ca ea, decat daca nu are chef sa faca putin misto de el?
Tocmai raspunsurile ei la jocurile tale, imi spun ca-i pusa pe glume.
Sunt doar 2 ani nu e de mult, asa cum mosnegi isi iau fete de 20 ani el de ce nu ar putea fi cu o fata cu doi ani mai mare ca el?
Aici nu-i vorba de "luat" ca nici macar nu se cunsoc ei, aici este vorba ca face misto de un copil, practic!
Este cunoscut ca, baietii se dezvolta cu 2-3 ani mai incet decat fetele in perioada adolescentina.
Fetele la 16-17 ani si-au terminat dezvoltarea, pe cand baietii inca arata ca copilasii de scoala generala, iar maturizarea lor fizica si psihica, incheindu-se pe la 20 de ani.
In cazul de fata, dupa mesajele dintre cei doi se vede clar ca, baiatul este inca infantil, cu intrebari clare de copilas, iar ea, ii raspunde pe acelasi ton, intrand in jocul lui, de parca ar fi o conversatie intre copilasii de scoala generala.
Nimic din ceea ce s-a comunicat intre ei, nu denota maturitate si o posibila relatie serioasa.
De aici am trans concluzia, ca fata se joaca cu baitelul nostru!
"obrazul ala ar trebui pupat, nu?"
"s-ar putea sa fie ceva si mai bun de atat"
"exact, obrazul meu este cel mai bun, minimum un milion de pupici"
"si daca ma ratacesc putin in alta parte"
"atunci s-ar putea sa ma ratacesc si eu"
Din dialogul ăsta în care ea mai are puțin și sare pe tine iar tu nu prea te prinzi de nici o culoare, intrebarea ta este :
"Am avea șanse sa fim impreuna?"
Dacă nu faci ceva foarte rapid, ai toate șansele ca ea să se plictisească și să renunțe pentru că ești extrem de copil.
E si normal, multumesc pentru raspuns.
Am facut deja pasul, nu trag de timp. Dar parca ii este frica sa iasa cu mine. Serios. O zis ca nu a luat-o asa inca nimeni.
E... se lasă și ea mai greu, să simți și tu că muncești să o cucerești.
Ce intelegi tu prin a fii copilaros? nu ma cunosti de loc in realitate, si nu stii de fapt cum sunt.
Pai din conversatiile pe care le aveti prea multa maturitate nu denota.
Dupa cum merg lucrurile nu ai nimic de pierdut daca o inviti cât mai repede. Varsta chiar nu are legătură si nu ai nimic de pierdut daca incerci sa ai o relatie cu ea, lasati-va dusi de val si vezi unde se ajunge.
P. S. De preferat ar fi sa nu ne trezim peste ceva timp cu întrebări legate de posibilitatea de a o fi lasat gravida, asa ca protectia primeaza.
Multumesc mult.
Stai linistit, ca sunt in tema deja
Mutubal întreabă: