anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vorbesc cu un baiat de 5 ani ne-am impacat bine pana acum.ne mai certam ca intr-o relatie. Dar mi-a fc multe probleme cu rromi cu cei din slobozia bradului.Cand vorbeam cu el la telefon imi dadea toti tiganii la telefon.Nu mai avem respect ma injura vorbeste foerte urat.Si mai ales cand sunt cu el in masina se uitata dupa fete dar ma supara faptul ca intoarce capu dupa ele dar macar respect ca este si cu prietena in masina. A fost si taximetrist nu se comporta frumos cu mine.Si la un momendat nu l-am mai lasat eu sa se mai duca pentru ca a zis ca ma ia de nevasta.Si eu i-am zis daca ma iei de nevasta nu trebuie sa stai pe taximetrie iti trebuie si tie carte de mink.Noroc cu mine ca i-am gasit loc de munca ca iel cica nu gasise de munca ca a cautat peste tot.asta ma deranjeaja pe nime ca vorbeste foarte urat si se uita dupa fete si intoarce capu dupa ele.As vrea sa imi spuneti daca ma iubeste cica el ma iubeste tine foarte mult la mine cica are ganduri mai departe cu mine.Si in august facem cununia civila.As vrea sa nu mai vorbeasca urat ce pot sa fc dati-mi un sfat spuneti-mi daca ma iubeste acest baiat.

3 răspunsuri:
| purpleghost a răspuns:

Pai, incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui sa se poarte mai frumos pentru a-ti arata ca te iubeste. Daca se uita dupa alte fete, nu cred ca te iubeste, parerea mea.Gandes-te ca o casatorie inseamna un legamant pe viata, nu vrei sa stai si sa-l suporti pentru tot restul vietii, nu?

| Domyno a răspuns:

Deci clar iti bate joc de tine, nu inteleg cum puteti fi (unele fete) atat de incuiate la minte cand vine vorba de taranoi de astia!
Dupa ce ca, din descrierea ta caracterul lu ieste INFECT, crezi ca o sa aiba vreun viitor in viata?!?!
Daca ai de gand sa iti continui viata cu el crede-ma ca o sa iti para rau ca din cauza lui nu te-ai putut realiza!
Imi pare rau dar asta este!

| emilia21 a răspuns:

Clar nu te iubeste, acest om isi bate joc de viata ta! scuza-ma ca zic, dar e un badaran, cum are curajul sa se uite dupa alte fete cand e cu tine.eu nu as ierta asa ceva.
Iti garantez ca pe viitor o sa ai probleme, si in mod sigur te va insela. Nu-ti lega viata de acest barbat, care nici barbat nu se numeste, si mai ales ca i-ai cautat si loc de munca, se vede de ce e in stare! O sa gasesti tu alt baiat care sa te iubeasca. sa te respecte, sa te inteleaga, si sa fie langa tine, si la bine si la rau.
decizia o i-ei tu, dar gandeste-te bine, sa nu regreti mai tarziu. bafta multa