| diana_4451 a întrebat:

Vorbesc cu un baiat de 5 ani ne-am impacat bine pana acum.ne mai certam ca intr-o relatie. Dar mi-a fc multe probleme cu rromi cu cei din slobozia bradului.Cand vorbeam cu el la telefon imi dadea toti tiganii la telefon.Nu mai avem respect ma injura vorbeste foerte urat.Si mai ales cand sunt cu el in masina se uitata dupa fete dar ma supara faptul ca intoarce capu dupa ele dar macar respect ca este si cu prietena in masina. A fost si taximetrist nu se comporta frumos cu mine.Si la un momendat nu l-am mai lasat eu sa se mai duca pentru ca a zis ca ma ia de nevasta.Si eu i-am zis daca ma iei de nevasta nu trebuie sa stai pe taximetrie iti trebuie si tie carte de mink.Noroc cu mine ca i-am gasit loc de munca ca iel cica nu gasise de munca ca a cautat peste tot.asta ma deranjeaja pe nime ca vorbeste foarte urat si se uita dupa fete si intoarce capu dupa ele.As vrea sa imi spuneti daca ma iubeste cica el ma iubeste tine foarte mult la mine cica are ganduri mai departe cu mine.Si in august facem cununia civila.As vrea sa nu mai vorbeasca urat ce pot sa fc dati-mi un sfat spuneti-mi daca ma iubeste acest baiat?

11 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, tu sti mai bine daca te iubeste sau nu... din moment ce e cu tine ma gandesc ca te iubeste si vrea sa te ia de sotie... dar cum poate el sa iubeasca o persoana pe care nu o respecta? DAca acum se comporta asa iti dai seama dupa ce devi nevasta lui cum va fi; sper sa nu fie asa cum imi imaginez, dar din pacate nu se comporta cum trebuie cu tine si nu te respecta, inseamna ca nu te merita, impune-te si fa-l sa se schimbe, intr-o relatie trebuie sa existe respect si el nu cred ca e persoana care te va face fericita.
Gandeste-te bine inainte de a face acest pas, tu meriti un baiat care sa te iubeasca cu adevarat, sa te respecte si sa existe comunicare intre voi si incredere. E urat din partea lui ca se uita dupa altele, bine ca asa sunt baietii, se uita dar totusi nu de fata cu prietena, respectiv viitoarea sotie.
Ai grija ce faci ca trai bun nu ai cu astfel de om, stiu ca iubirea e oarba, ca multe au facut greseala de a se casatori cu persoane ca el si au regretat enorm pasul facut; in plus nu esti cam tinerica pentru asta? De ce sa nu te bucuri de viata si sa lasi sa mai treaca ceva timp pana sa te mariti? Casatoria nu e asa roz cum pare si implica multa resposabilitate.Nu stiu, ca cum doresti si cum crezi ca e mai bine, dar daca poti sa eviti sa suferi, fa-o.
Nu te lasa calcata in picioare ca sunt baieti care sa te merite.Bafta!

| BRG a răspuns:

Nu sigur nu te iubeşte, drept dovadă el se uită după alte fete în timp ce este cu tine, clar nu te iubeşte, şi başca vorbeşte urît în prezenţa ta, cu fetele un băiat trebuie să se poarte delicat, şi cu bun simţ nu să înjure de faţă cu ele, fetele trebuiesc apreciate şi iubite, pentru că ele sînt sensibile şi drăguţe, şi nu în ultimul rînd fetelor le trebuie un masaj.

| Lorelai a răspuns:

Ar trebui sa te gandesti foarte bine inainte de a te marita cu el! Poti regreta foarte tare mai tarziu! Tu nu realizezi ca daca el se uita dupa alte femei, te va si insela la un moment dat? Asta daca nu o face deja! Tu vrei un stfel de barbat langa tine care sa-ti aduca numai suferinte? Care nu stie sa se poarte, sa respecte o femeie? Eu daca as fi in locul tau nu as accepta sa ma injosesc atat, oricat l-as iubi. Iubirea nu e reciproca. Crede-ma ca un barbat care iubeste cu adevara nu se comporta asa! Lumea e plina de barbati si de ce sa stai langa unul ca el si sa nu te gandesti ca meriti mai mult? Nu sunt toti asa! Eu te sfatuiesc sa nu te casatoresti cu el, daca nu se schimba!

| BruneTTe a răspuns:

Te iubeste, tine la tine si tot ce mai vrei tu. Daca nu ar simti iubire nu ar mai sta atata cu tine, ti-ar fi zis "pa" de mult timp si nu ar mai fi vorbit cu tine.
Problema e ca e tipul de baiat caruia ii place sa atraga atentia tuturor fetelor frumoase, sa se vada inconjurat de ele, chiar daca el are deja o persoana pe care o iubeste. Fetele astea toate sunt pentru el ca niste "atentii" care il fac sa se simta important.
Eu zic ca te iubeste, dar ca nu stie sa se comporte corect cu tine. Si la urma urmei tu nu trebuie sa ii suporti toate astea. Ii poti spune tu "adio" oricandhee hee

| ramona_4785 a răspuns:

Nu inteleg de ce dupa atata timp abia acu e deranjeaaza u chiar nu ai vazut pana acu ca te injura si nu te respecta? Dupa mine nu as sta nici o secunda cu el chiar de-ar fi sa il iubesc. Gandeste-te bine oare chiar vrei ca toata viata sa te injure? Poarta o discutrie cu el daca pana acu nu ai avut curaj este timpul la urma urmei tu esti cea care sufera. Bafta multa.

Răspuns utilizator avertizat
| validana a răspuns:

Inceraca sa porti un dialog cu el si sa ii explici ca nu iti place comportamentul lui.Ca nu este un comportament adecvat intr-o relatie. Spune-i sa iti vorbeasca mai frumos daca vrea sa va continuati relatia, sa iti dovedeasca ca te iubeste.

| Alina a răspuns:

Daca nu te respecta de ce stai cu el?

| Alina_5575 a răspuns:

De ce stai cu astfel de persoana? Gandeste`te ca asa e acum cand nici macar nu sunte`ti casatoriti dar mai incolo cum va fi.Crezi ca se va schimba, ca no sa se mai uite dupa aletele? nu trai cu gandurile astea, el nu te iubeste te are ca pe o marioneta din cate spui.
Atunci cand iubesti il respecti pe cel de langa tine, ii oferi tot ce e mai bun nu cuvinte vulgare si pe deasupra tupeul de a se uita dupa aletele in acelasi timp ce e cu tine.
Cunosc pe cineva care a renuntat la o relatie de 6 ani si in momentul asta e mult mai bine, cu ajutorul unor luni in care au fost despartiti a ajuns sa vada ce persoana josnica poate fi.

Acum e hotararea ta, eu zic ca nu te iubeste, ar trebui sa te gandesti bine daca vrei sa ramai cu el.

| xxbybyxx a răspuns:

Buna! Daca el nu te respecta de ce stai cu el? Am mai vazut cazuri si probabil il cam sufoci. spune-i ca vrei o pauza si o sa vezi ca o sa se schimbe. el face asta pentru ca probabil vede ca il iubesti prea mult si nu o sa te desparti de el.Succes!

| diana_4451 explică:

Daca ii dau un sfat ca nu imi place cum se comporta sa se schimbe ca sa fie bine el nu tot asa dar el la mine daca vreau sa il accept asa cum este. El nu stie sa ce comporte cu o fata nu stie sa o respecte. El de fiecare data imi spune ca eu sunt vinovata cica el nu.Si imi spune ca am fite si figuri in cap dar nu e asa, dar eu la el daca am fite si figuri in cap ne despartim el a inceput sa planga dar nu a spus si el nu ma despart de tine pentru ca te iubesc si nu vreau sa te pierd nici un cuvant nu a spus, nu a zis nimica.Nu e prima oara cand fac asa ceva. A zis ca ma ia de nevasta ca nu vrea sa ma piarda ca ma iubeste. ce pot sa ii fac ca degeaba vorbesc cu el frumos sau sa stau cu el intre patru ochi degeaba ce pot sa fc sa inteleaga ca il iubesc foarte mult nu am tinut asa la un baiat niciodata eu sfar nu el. Daca o sa ne despartim vorba vine cred ca nu il intereseaza ca a fost intre noi si relatia noastra?