Ce vrea de la viata ta?! Aoleu! Dar nu e clar ca lumina zilei? De cate semne mai ai nevoie ca sa-ti dai seama ca trebuie sa-l eviti? Nu doar ca te foloseste ca pe un obiect sexual, dar se mai poarta si oribil cu tine... absolut oribil. Ok, ai abilitatea de a convinge o femeie sa se culce cu tine fara sa depui efort, dar de ce sa te porti urat cu ea? Iar tu ca femeie, cum poti sa nu vezi cat de urat se poarta cu tine? Cum e posibil sa nu-ti dai seama ce fel de om e si ce a vrut (si eventual inca vrea, daca nu e nevoie sa se intrebuinteze prea mult) de la tine?
Dupa ce aia vut sex cu el si te-a parasit si s-a intors la tine pentru mai mult sex, ince te mai intrebi ce vrea?
NUMAI SEX, atat vrea!
Sper ca a-ti folosit intotdeauna la sex prezervativ, sa nu fie din aia care imprastie HI (SIDA) cu buna stiinta, ca sa se razbune ca si el a fost infectat din nepasare.
Bună! Dacă am rămas însărcinată și contactul sexual în luna respectivă a fost o dată cu prezervativ și în rest, folosind metoda retragerii, care este varianta de a fi rămas? Am folosit metoda retragerii ani de zile și nu am pățit nimic până acum… mulțumesc!
Daca contactul sexual a fost o dată cu prezervativ și în rest, folosind metoda retragerii iar tu erai in la ovulatie, sansele de gravidie sunt maxime.
Cand sunt partide consecutive de sex neprotejat, ramane sperma pe teava duap ejaculare, sperma care se scurge involuntar in vaginul femeii si DACA femeia este la ovulatie, o poate lasa gravida imediat.
Deci momentul cu prezervativ să îl exclud…
Nu am inteles de ce nu folositi prezervativ la toate partidele sexuale?
Chiar nu are 4-6 lei in buzunar?
Costa 2 lei un prezervativ dar sa te joci tot timpul cu riscul sa ramai gravida, tinepana in ziua cand ai ghinion si ai rams, fiindca exista sperma pe teava, ramasa de la prima ejaculare.
Au fost momente diferite.
Cu prezervativ o singură dată.
Cele cu retragerea, individuale, nu repetate.
Mai, cum poti lasa pe cineva sa isi bata joc de tine asa? Daca te placea iti raspundea imediat, nu te lasa pe seen. Daca avea coloana vertebrala nu iti cerea sa te culci cu el sa-i demonstrezi ca il iubesti.El cum iti demonstreaza la fel? Minte de rupe, te ignora, te tine de rezerva pentru sex si se joaca dea follow/unfollow, block/unblock.Ti se pare normal? Raspunsul e NU. Uita-l, nimeni nu trebuie sa aiba nicio treaba cu astfel de indivizi toxici.Nu te mai lasa fraierita pentru ca vei sfarsitul cu psihicul la pamant si cu sufletul in bucati. Fii cu capul pe umeri!
Mai vrea sa se întâmple o data ce s-a întâmplat, dar fara sa depună prea mult efort pentru asta.
Reevaluează-ti criteriile după care îți alegi partenerii.
Pai a obtinut ce a vrut deja - acum vrea o a2a partida. Probabil are 2-3 pe care va joaca asa.
E simplu, își bate joc, lasa-l în pace și nu îl mai căuta nici tu. Da-i block definitiv.