Mie mi se pare limbaj de bagabont, care se crede mare imbarligator, dar e doar un meltean. Cum sa-ti spuna ceva de genul "e ok daca nu poti face sex cu mine deocamdata, pentru ca daca vreau sa **** gasesc eu una"?! Chiar nu ti s-a parut odioasa replica asta?
De ce
Isi bate joc de tine
Ce sfat putem să dăm?!? Doar tu îl cunoști. Cu adevărat, sau nu - greu de spus, dacă nici tu nu îți dai seama.
Oricum, prudența n-a făcut niciodată victime. Dimpotrivă.
Deci, ai grijă și pe mai departe. Nu te avânta, și nu face lucruri pe care nu le-ai face cu altcineva decât cu soțul tău. Sau cu alte rude apropiate.
Ma indoiesc sincer ca ar avea sentimente curate pentru tine. Niciodata, dar niciodata un baiat care iubeste o fata nu ii va spune acesteia ca daca vrea sa... gaseste el una. NICIODATA! Parerea mea este ca el asteapta momentul cand te va face sa tii atat de mult la el, incat ii vei ceda. Ca apoi sa se poata lauda ca a fost primul. Si nu e corect din partea lui. Incearca sa ii spui cumva ca nu crezi ca vei fi pregatita pentru sex pana pe la o anumita varsta. Daca in momentele voastre mai romantice indrazneste el mai mult, incearca sa te retragi, sa vezi cum reactioneaza. Daca se enerveaza, sau iti reproseaza vreo ceva... iesi din relatie. Asta e scopul lui. Sa fie el primul. Si in acest caz, nu te merita. Un baiat care iubeste cu adevarat nu insista, asteapta pana cand fata da semnale clare ca vrea si ca este pregatita. Succes!