Lipsa ta de siguranta,o sa va piarda,daca nu incetezi!
El vrea sa fie cu tine,clar.
Tu vrei?
Stiu ca aplici ritul conform caruia cine se frige o data,sufla si in iaurt.
Dar,cred ca singura bariera in relatia voastra,esti tu.
Lasa-ti sufletul liber, in sfarsit, nu te mai stradui asa mult sa NU fii fericita!
Hey ce daca e popular! ar trebui sa fi mandra ca este si ca toate il vor Si mai ales ca el ti-a spus ca vrea sa fie cu tine! Pai nu e vb de pasat e clar ca vrea sa fie cu tine si ca ii esti f draga nu poti renunta asa usor doar de gura lumi! fi desteapta si cupleazate cu el si vezi pe parcurs cum se comporta el daca le da atentie altora si etc.nu inainte de a incepe poate nu e cum crezi u si vei fi uimita de ce va fi! Oricum daca incerci si vezi ca nu merge esti multumita k ai incercat daca nu vei incerka intotdeauna te vei intreba daca era bine, daca.bla bla.In concluzie fi cu el si vezi ce va fi:*:*funda?
n-ai precizat ce varsta ai. V-ati luat dupa americani, x e popular, y e tocilar... Copii distrusi!
Atat poti? Distrusi? Pardon.Imi este rusine sa te jignesc, pentru ca nu ma pun la nivelul tau draguto:*.
Daca el zice ca nu il intereseaza ce spune luma si o zice la bune inseamna ca ii pasa de tine(de asta ar trebui sa-ti dai tu seama, nu sa ne intrebi pe noi).Tu esti cea care sta cu el si ii vede toate "reactiile, gesturile"etc.Ai putea sa-ti dai seama daca minte si din lucrurile pe care le face.Gandeste-te putin la toate astea si ia o decizie stabilita de tine, nu luat de lumea de pe TPU.Succes!
Eu zic ca ii pasa de tine. Oricum tu poti sa vezi asta acceptand sa fi cu el, pana la urma nu pierzi nimic daca stay cu el putin pana vezi care ce si cum, si dupa daca nu iti convine ii zici clar ce nu iti place, ce nu iti convine, poate se schimba, ma rog, vedeti voi...cel mai bine ar fi sa vorbiti aman2 deschisi in subiectul asta, sa lamuriti treaba impreuna, ca asa eu nu am ce sa iti spun mai mult, nici nu va cunosc. Succes, funda?