| danielacs a întrebat:

Vorbesc cu un baiat pe mess de un an, are 23 de ani si eu 18, el este in italia, nu ne-am intalnit niciodata pentru ca atunci cand venea el in tara trebuia sa plec eu si tot asa...Astazi am vorbit putin cu el pe mess si mi-a zis ca saptamana viitoare vine acasa si nu stiu cum sa reactionez, simt de pe acum fluturi in stomac big grin. Mie imi place mult de el, dar nu am avut curajul niciodata sa il intreb daca si el simte ceva pentru mine >:". Oare sa ii mai raspund la telefon cand o sa vina?big grin.Eu i-am zis ca o sa il iau la mine acasa pentru ca stau singura dar acum a venit tata si pleaca abia dupa craciun.Nici nu stiu cum sa ii zic ca nu o sa il mai pot lua acasa.Eu i l-asi prezenta tatalui meu dar nu cred ca e bine pentru ca nici eu nu stiu ce e intre noi, ce vrea el sa fie.Chiar nu stiu cum sa fac sa fie bine?!

Răspuns Câştigător
| nixy a răspuns:

Tatal tau poate nu este de acord cu varianta de a aduce pe cineva "strain" (pentru ca nu l-ai vazut niciodata) in propria casa straight face (nici eu nu as fi) din moment ce vine in tara inseamna ca poate sa stea si altundeva sunt destule hotele oh go on ai grija cu el, la urma urmei nu sti ce vrei mai mult de la el, odata ce tu esti in Romania si el in Italia... drum lung happy dar asa in concedii va puteti vedea cel mai bine ar fi sa ramaneti prieteni

4 răspunsuri:
| danielacs explică:

Scuzati-ma ca poate nu am scris eu bine si ati inteles gresit! Nu o sa stea la mine daca vine pentru ca el are aici parintii, casa! I-am zis ca o sa il iau intr-o seara la mine daca tot sunt singura acasa, dar acum cu venirea neasteptata a tatalui meu mi s-au stricat toate planurile. Eu nu vreau ca el sa creada cu sunt vreo mincinoasa sad

| Digital112 a răspuns:

Cum zice el

| Alëxąndŕą a răspuns:

Fata cerceteazal sti de ce? Poate fi un proxenet

| sandrin4sabin a răspuns:

Spune-i ca s-a intors tatal tau si nu poate sta la tine, el sigur ii place de tine din moment ce vine la tine big grin