Nu poti sa pretuiesti ceva pana il pierzi...Deci daca te iubeste va veti impaca,daca nu inseamna ca nu te-a iubit niciodata. Daca te iubeste gandeste-te ce simte el, sa stii ca nu esti doar tu importanta, si el are sentimente.
Fa un efort si relaxeaza-te, nu e sfarsitul lumii, sa stii, eu am totul cand vreau si nu e coincidenta pentru ca eu deja nu mai sunt un copil la minte, si stiu sa gandesc mai matur, fara sa ma joc cu viata... Te inteleg, asa am fost si eu ( eu is baiat
) o fata A INCERCAT sa profite de mine si mi-a dat papucii. asta e ceva ce nu doream, ma enervam asa ca tine, pentru ca se intampla ca cand cunosti pe cineva de mai mult timp, nu il mai poti ignora ca pe un strain... el poate sa profite de tine, nici nu iti imaginezi... Ca ultima observatie, ai de la mine o meditatie, aici http://www.youtube.com/watch?v=o9TFmhTOIX4
Poate te intragostesti.nu e de rau...Dar daca vrea sa faceti sex ar trebui sa vrei si tu...nu?! daca nu vrei nu e nici o problema. explica-i ca nu esti pregatita.si daca te iubeste nu are pe nimeni te asigur
In primul rad ii vina ta ai vrut sa iti bati joc si el si-a dat seama cad te-ai izbit de revuz te-ai indragostit dar roata se intoarce si el isi bate joc si nu il condamn