| Lilia2621 a întrebat:

Vorbesc cu un tip de mai mult de jumate de an pe internet, dar ne-am vazut si in realitate de citeva ori, dar nu ne-am sarutat pentru ca eu nu doream. Atentionez ca nu ne-am cunoscut pe internet, ci in parc. De 3 luni sunt in Spania, si scum doar vorbim pe net. De cind ne-am cunoscut, mereu ii ziceam ca il iubesc, ca m-am indragostit de el. Si el la fel imi zicea ca ma iubeste. Iar acum imi zice ca ii este dor de mine, ca ma iubeste si chestii de acest gen. Eu nu-l iubesc, si intodeauna cind ii ziceam ca-l plac era o minciuna, doream doar sa ma joc. Eu cred ca cind zicea ca ma iubeste nu mintea, caci m-am convins ca el chiar tine la mine. adica am vorbit cu sora lui mai mica, si ea mi-a zis ca i-a povestit parintilor de mine, si ca ma iubeste mult, si ca cind voi veni acasa ma va prezenta parintilor lui. Si plus la asta are in telefonul lui o multime de poze cu mine, si pe ecran la calculator tine poza mea. Eu intodeauna eram indiferenta, adica vorbeam cu el doar din cauza ca nu aveam ce face, doaream sa ma rid si eu de un tip. Acum nu am vorbit de vreo 2-3 saptamini, caci eu nu prea intram pe net, si el tot. Acum o saptamana i-am scris ca il iubesc si ca imi este dor de el, ca nu mai pot fara el, ca pling in fiecare seara. Si peste vreo doua zile am intrat la el in profil si am vazut ca intrase pe net dupa ce ii trimisem mesajul. Atunci m-am infuriat ca nu mi-a raspuns, si i-am scris ca am inteles ca nu simte nimic pentru mine, ca a uitat de mine, ca ma mintea cind imi zicea ca ma iubeste. I-am scris ca gata am inteles, nu mai am ce vorbi cu el si i-am scris pa. Azi am intrat iarasi la el in profil, si a intrat ultima data pe nelt la ora 19. Acum sunt foarte furioasa ca nu mi-a raspuns, tremur toata, chiar imi vine sa pling. Oare m-am indragostit? De ce nu sunt indiferenta cum eram la inceput? De ce oare? Cum sa opresc aceasta prostie, nu vreau sa ma indragostesc iar, nu mai vreau sa sufar, nu mai vreau sa pling. De multe ori vroiam sa rup legatura dintre noi, si odata am incercat dar el nu a vrut, a zis ca ma iubeste prea mult ca sa renunte la mine. Daca are pe alta? Daca nu ma mai iubeste? Dar atentionez ca mi-a propus ca cind cind voi veni acasa sa facem dragoste(sunt virgina). E posibil ca sa profite de mine? Nustiu ce sa mai cred. Ce sa fac? Ajutor. Imi vine sa pling. Nu vreau sa sufar. Fundita

4 răspunsuri:
| AloAlo99 a răspuns:

Nu poti sa pretuiesti ceva pana il pierzi...Deci daca te iubeste va veti impaca,daca nu inseamna ca nu te-a iubit niciodata. Daca te iubeste gandeste-te ce simte el, sa stii ca nu esti doar tu importanta, si el are sentimente.

| djmaxtor007 a răspuns:

Fa un efort si relaxeaza-te, nu e sfarsitul lumii, sa stii, eu am totul cand vreau si nu e coincidenta pentru ca eu deja nu mai sunt un copil la minte, si stiu sa gandesc mai matur, fara sa ma joc cu viata... Te inteleg, asa am fost si eu ( eu is baiat
) o fata A INCERCAT sa profite de mine si mi-a dat papucii. asta e ceva ce nu doream, ma enervam asa ca tine, pentru ca se intampla ca cand cunosti pe cineva de mai mult timp, nu il mai poti ignora ca pe un strain... el poate sa profite de tine, nici nu iti imaginezi... Ca ultima observatie, ai de la mine o meditatie, aici http://www.youtube.com/watch?v=o9TFmhTOIX4

| MrVegas a răspuns:

Poate te intragostesti.nu e de rau...Dar daca vrea sa faceti sex ar trebui sa vrei si tu...nu?! daca nu vrei nu e nici o problema. explica-i ca nu esti pregatita.si daca te iubeste nu are pe nimeni te asigur

| junkyx a răspuns:

In primul rad ii vina ta ai vrut sa iti bati joc si el si-a dat seama cad te-ai izbit de revuz te-ai indragostit dar roata se intoarce si el isi bate joc si nu il condamn