Ca iti pierzi vremea, ca relatia voastea nu e binecuvsntata de Crestor cata veeme aveti relatii fuzice fara casatorie.
Asa hranesc fetele egoisumul barbarilor, oferind ceea ce ei au fist creati sa simta ca au nevoie fara a cere si ceea ce ele au fost creare sa simta ca au nevoie si anums, o relatie de dragoste, loialitate si excusivitate. Cand se va plictisi si va gasi alta care sa ilateagaga fizic mai mult, te va parasi
Ai fi mai fercita daca ai renunta la el si alege pe viifor sa respecri pkanul Crearorului si sa nu mai faci sex fara dedicare verbala, fara casatorie.
Ce legatura are sexul in afara căsătoriei cu intrebarea pe care am adresat o… Nu as fi nici prima, nici ultima femeie care ar fi facut așa ceva, este firesc.
Buna.Mi-e destul de greu sa inteleg cum anume nu vorbiti dar in acelasi timp faceti toate lucrurile specifice unei relatii.Intr-o relatie comunicarea este pe locul I.Tu ce iti doresti? Trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda, altfel e posibil sa sfarsesti cu sufletul facut bucati.
Ma gandeam ca poate unele persoane nu considera un must intrebarea "oficială", si, ca un cuplu s-ar putea forma si fara acea conversatie, de aceea voiam sa aflu parerea mai multor persoane
Nu sunteți cuplu, mai degrabă sunteți amici până în prezent.
Poate e mai timid și nu are curajul să facă primul pas, dă-i tu un elan și fă tu primul pas și vezi ce iese
Bafta!
Well, cand spui asta ma gandesc ca si iesiti impreuna, va sarutati, poate si mai mult, etc. In cazul asta tu consideri ca nu sunteti un cuplu, ca nu sunteti intr-o relatie, doar pentru ca nu ti-a adresat o intrebare anume?
Mi se pare cam bizar ca ai impresia ca toata relatia sta intr-un soi de formula alcatuita dintr-o serie de cuvinte asezate intr-o anumita ordine.
Cat despre acel "te iubesc", e firesc sa nu apara dupa cateva luni, genul asta de afirmatie are o anumite greutate, nu trebuie aruncata cu neglijenta una-doua.
Ai perfecta dreptate, dar eu cum as putea sa stiu ce anume ar trebui sa il consider, daca niciodata nu mi-a spus ce suntem?
Mie mi se pare o relație. ¯\_(ツ)_/¯
E la mijloc o lipsă de comunicare? Da, dar nu e singura relație care se confruntă cu așa ceva.
Sunteti adolescenti sa inteleg. Nu ti-a spus ca te iubeste pentru ca nu o face. Daca stai cateva luni cu cineva si pare total a relatie, nu inseamna ca e. E joaca de copii, nu vrea sa isi asume, de asta nu face nimic oficial. E mai usor sa nu aiba vreo obligatie si in acelasi timp sa se joace cu tine, pentru ca poate. Comunica cu el si spune-i ce iti doresti. Insa, daca ar fi fost serios, ti-ar fi aratat-o.
Nu suntem adolescenți
E si mai grav atunci
Ori e timid și îi e frică să facă un pas ori nu vrea să fiți împreună ci doar prieteni