| EvaTramell a întrebat:

Bună.. Vorbesc de ceva timp cu un băiat și totul a fost ok pana ieri. Eu de azi sunt în concediuși i-am zis sa vină la mine de ieri seara dar a intervenit ceva și am zis sa vina azi. Eu ieri am fost plecata la cineva la țară și nu am vorbit cu el deși aveam net. Nu mi-a scris toată ziua deși vedea ca i-am scris. El mai vorbește cu o fata și eu l-am întrebat ca dacă e ceva intre el și a zis a zis ca nu dar nu știu ca am văzut ca i-a dar like la ceva poze de a ei și dinalea. Mie nu mi mai răspunde deși vede mesajele. Ce sa cred? Totul a fost frumos. A zis ca înțelege ca oricum are și el ceva treaba luni și dinalea. Azi m-a sunat mami și mi-a zis ca o sa doarmă la mine miercuri. Acum aștept sa văd ce mi zice el. Dacă mai vrea sau nu sa mai vina și în plus sa mi răspundă. Eu ce sa înțeleg? Nu mi scrie și vede mesajele? Da-timi sfaturi.
Mulțumesc

4 răspunsuri:
| 7Azaky a răspuns:

Hmm...E iubitul tau? Daca nu este..atunci de ce iti pasa?

| RAY a răspuns:

Cred ca sunteti imaturi amandoi, tu ai mai adaugat intrebari pe TPU, un om matur stie /cunoaste alt om matur

| mihai69 a răspuns:

Nu vrei să vin eu în locul lui? promit că-ți scriu!

| MonixKiller a răspuns:

Esti destul de imatura pentru vârsta ta. Dacă nu e iubitul tău nu ar trebui sa faci o scena din simplul fapt ca vorbește cu o fata. Nu conteaza faptul ca nu ți a răspuns la mesaje, poate a avut o problema. Si ce conteaza dacă i a dat like sau nu? Nu sunteți intr o relație. Dar dacă tu îți dorești asta ar trebui sa clarifici lucrurile.