anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,vorbesc de ceva timp cu un baiat pe net el locuind peste hotare si a venit acum in localitatea mea care este si localitatea lui, ne-am vazut citeva seri, ne-am placut, intr-o seara am iesit eu cu prietenele mele si el cu priietenii lui, la un moment dat el a disparut, dupa care m-a sunat si m-a intrebat daca nu merg acasa si i-am zis ca mai stau putin, el mi-a zis ca el pleaca acasa, eu am mai stat dupa care m-am dus acasa cu un baiat, si el m-a vazut caci ma mintise ca pleaca acasa si plecase la un prieten, nu m-a sunat citeva zile dupa care mi-a scris ca nu e bine ce am facut, o prietena de-a mea care a fost si prietena lui mi-a scris un mesaj in a doua zi spunindu-mi ca el umbla dupa ea in acea seara si dupa alte fete, azi i-am trimis un mesaj de dimineata la care mi-a raspuns la fel cu un,, Buna dimineata", acum seara mi-a scris ca de ce nu i-am mai scris ceva, eu m-am ienervat si i-am zis sa ma lase cu reprosurile lui ca nu avem nimic si ca nu trebuie sa ii dau explicatii, am ziso la nervi, iar acum stau si imi pare rau, el mi-a raspuns brutal cu,, ce vrei?, termina..etc" mai are citeva zile si se intoarce in tara de unde a venit, ce sa fac?sad simt ca il iubesc

2 răspunsuri:
| SecretLady91523 a răspuns:

Fa cumva sa va intalniti fata in fata si spune-i adevarul, spune-i tot ce simti. Desi dupa cate ai spus mi se pare ca nu merita... Dar daca tu asa simti..incearca pana in ultima clipa si cu ultimele forte ca sa nu ai regrete mai tarziu. Ai grija:*

| CrudutzZa a răspuns (pentru SecretLady91523):

Si eu sunt de parerea ca numerita, :****... alte pareri?