| alinagyo a întrebat:

Buna,vorbesc de o luna cu un baiat (noi ne stiam de mai mult timp dar din vedere), acum 1 saptamana incerca sa-mi ceara prietenia insa nu o facea cum trebuie,parerea mea,ma baga pe mine la inaintare,incerca sa ma faca pe mine sa spun (sa propun).Eu nu pot sa fac lucru asta. Mai e ceva,de la un timp, adica de vreo 3 zile e mai distant,ma suna o data pe zi,ceea ce nu era inainte asa, ma suna si de 3-4 ori pe zi.Sora mea imi spune ca poate ca pentru ca nu-l sun eu(eu il sun o data la vreo 3-4 zile)...oare asta e? ce credeti s-a saturat de mine? Tin sa precizez ca el e serios si intotdeauna mi-a spus ca el cauta o relatie stabila si serioasa. Spuneti-mi ce sa fac si cum, VA ROG!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Suna-l mai des si vezi cat de bucuros este ca faci asta

| onasis1961 a răspuns:

Păi fii mai coerentă! Ori eşti cu el de o lună ori de o săptămână? Să înţelegem ce vrei să întrebi!

| alinagyo explică:

Vorbim asa ca doi prieteni, noi ziceam ca poate deocamdata, si asa ne mai cunoastem ...noi nu avem o relatie, decat ne intalnim la un suc si vorbim la telefon.Am iesit si cu prietenii mei la gratar si la un concert, impreuna cu el desigur dar el nu spune nimic sa fim impreuna decat da appropouri