| Corinaa2013 a întrebat:

Vorbesc toata ziua cu un baiat pe facebook,imi da invitatii la biliard, jucam, apoi mai vorbim vreo ora.Imi zice tot ce face,unde a fost, povestim. Oare ma place? happy

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bună!
DEpinde. Poate doar îi eşti simpatică ca amică, şi îi face plăcere să vorbească cu tine. Deşi, când băieţii vorbesc mult cu o fată, de obicei o plac.

| rap4us a răspuns:

Daca ati ajuns in stadiul asta inseamna ca el e genul curajos dar cred ca vrea ca tu sa ii pui intrebarea(stii la ce ma refer)... In fond raspunsul meu e DA!

| Georgeeeeeeeee a răspuns:

Depinde unde pune limita în 'îţi zice tot ce face'. dacă îţi vorbeşte de alte tipe, e posibil să fii friendzoned. eu zic să nu-l grăbeşti, o ieşire cândva în oraş îţi va mai clarifica dilema tahappy

| EaEmma a răspuns:

E posibil...

| xanderblackx a răspuns:

In mod sigur ii place "compania" ta pe facebook sau ma rog in mediul virtual, dar nu e neaparat necesar sa te si placa in circumstantele unui cuplu. totusi exista posibilitatea sa te placa de-a binelea, dar nu vei sti cert decat in secunda in care aveti sa comunicati si despre asta. numai bine

| MIDnightMoon a răspuns:

Doar pentru că vorbeşti cu un băiat pe FB nu însemnă că te place neapărat. Şi mai lăsaţi facebook-ul şi ieşiţi în lume.

| Kidooooo a răspuns:

Daca vorbesti toata ziua cu el e logic ca da happy
Ca altfel nu te-ar baga in seama deloc.