| alexutza222 a întrebat:

voua baieti va place a) o fata care sa stea pe bordura sa manance seminte cu prietenii si sa barfeasca; b) o fata care sa nu puna manuta pe ai pe ailalta sa nu manace seminta a is strica manichiura etc sau c) ocombinatie?

Răspuns Câştigător
| Pacala a răspuns:

In varianta a)- e o cocalarita proasta, barfitoare si inculta. posibil manelista si fana a telenovelelor. Logic, nu mi-as irosi nici 2 minute din viata sa stau cu ea. In varianta b) - e o pitipoanca proasta. In varianta c) - e o pitipoanca proasta, barfitoare si inculta. Nu puteai sa dai si tu o varianta d) care chiar sa descrie o fata care ar fi interesanta pentru un baiat care nu are IQ-ul unei maimute?happy

3 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Nu exista combinatia aia de zici tu.
pai ori manaca seminte ori nu mananca.
e o diferenta intre ``combinatie`` si fata ingrijita dar fara fite.
careia nu ii e tema sa munceasca si ea ceva, sa se incadreze intr-un grup de prieteni, sa manance o seminta dar sa stie sa bea si un pahar de vin, sa fie educata.
este cautata fata ingrijita dupa cum am vazut eu.

| Damian a răspuns:

Ce poate fi mai sexy decat o fata care sparge seminte? mai ales cand ii raman coji pe bot, sau le mesteca si dupa aia le scuipa...

| Duhovnicul a răspuns:

Nu imi plac semintele iar barfele mi se par stupide mai ales cand vad si masculi care barfesc mai ceva ca o tzata de la sat