Pai.,atata timp cat dragostea exista.Totul este posibil! Nu lasa anii, sau nimicurile s-a strice relatia...Important este ca va iubiti!
Te pup, ana!
Nu este importanta atunci cand doi oameni se iubesc mult si vor sa fie impreuna. Stii cum se zice ca dragoste n-are varsta. Si in cazul asta, 3 ani nu e deloc mult.Mai ales daca el este mai mare e perfect.
Hei !
Dupa parerea mea 5 ani e maximul. Adica daca ai 12 si gagiku 17 nu prea merge, dar daca ai 17 si el 22 nu are nimic, ma rog...
Mie nu mi se pare mare diferenta prietenul meu e mai mare decat mine cu 5 ani si ne intelegem super eu am 19 si el 24
Nu e ceva rau in diferenta de varsta intre mine si prietenul meu e dif de t ani eu am 16 el 22
Pai depinde daca te referi la dif de varsta dintre tine si un baiat...
Fetele de obicei stau cu baietii mai mari.
Deci nu mi se pare dif prea mare...
E potrivit.Cred...
Sper ca te-am ajutat
fundita?:*:*
Daca este dragoste adevarata nu cred ca mai are importanta varsta, etnia si altele.
Varsta nu conteaza. 3 ani sunt nesemnificativi. Importanta e intelegerea si daca sunteti pe aceeasi lungime de unda.
Varsta nu conteaza conteaza sa va iubiti.si eu am o prietena care are un prieten si diferenta este 5 ani dar se iubesc si se inteleg binedeci nu prea conteaza varsta
DenissaDeea întreabă:
Lady_6501 întreabă:
Rux_5597 întreabă:
SuRa99 întreabă:
KatiMe27 întreabă: