| Ann3 a întrebat:

Voua cat de importanta vi se pare diferenta de varsta? Adica cam 3.ani? Argumentati daca se poate :*:*

Răspuns Câştigător
| lynes a răspuns:

Pai.,atata timp cat dragostea exista.Totul este posibil! Nu lasa anii, sau nimicurile s-a strice relatia...Important este ca va iubiti!
Te pup, ana!

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E bine asa, nici multa nici putina.

| Cătălina a răspuns:

Nu este importanta atunci cand doi oameni se iubesc mult si vor sa fie impreuna. Stii cum se zice ca dragoste n-are varsta. Si in cazul asta, 3 ani nu e deloc mult.Mai ales daca el este mai mare e perfect.

| membrugirl2010 a răspuns:

Hei happy!
Dupa parerea mea 5 ani e maximul. Adica daca ai 12 si gagiku 17 nu prea merge, dar daca ai 17 si el 22 nu are nimic, ma rog...

| mikuta a răspuns:

Mie nu mi se pare mare diferenta prietenul meu e mai mare decat mine cu 5 ani si ne intelegem super eu am 19 si el 24

| cineva_9298 a răspuns:

Nu e ceva rau in diferenta de varsta intre mine si prietenul meu e dif de t ani eu am 16 el 22

| Alleychan a răspuns:

Nu conteaza anii. >; d<

| Levana a răspuns:

În dragoste şi în război totul este permis.

| EllyZa a răspuns:

Pai depinde daca te referi la dif de varsta dintre tine si un baiat...
Fetele de obicei stau cu baietii mai mari.
Deci nu mi se pare dif prea mare...
E potrivit.Cred...
Sper ca te-am ajutat
fundita?:*:*

| gabytza387 a răspuns:

Depinde 3 ani nuss multi tongue

| brunetzik07102011 a răspuns:

Daca este dragoste adevarata nu cred ca mai are importanta varsta, etnia si altele.

| mihaelaroxy a răspuns:

Nu conteaza diferenta de varsta atat timp cat va iubiti. funda?

| Larisa_4787 a răspuns:

Varsta nu conteaza. 3 ani sunt nesemnificativi. Importanta e intelegerea si daca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

| biabuburutza a răspuns:

Varsta nu conteaza conteaza sa va iubiti.si eu am o prietena care are un prieten si diferenta este 5 ani dar se iubesc si se inteleg binehappydeci nu prea conteaza varsta happy