Buna,de ce nu ai crede ca te place? POate chiar te place,dar trebuie si tu sa ii arati ca il placi,nu sa astepti numai dupa el sa iti demonstreze,ca unii baieti nu stiu cum sa isi exprime ceea ce simt si e bine uneori sa intinzi tu sfoara daca intelegi ce vreau sa zic.
Fiecare isi arata sentimentele in felul lui, eu apreciez la un baiat sinceritatea si naturaletea lui. Daca vad ca e interesat de mine si eu de el atunci ii acord o sansa.
Lasa timiditatea la o parte ca ai de pierdut, fi si tu cu mai mult tupeu si spune-i in fata ce ai de zis nu pune capul jos.
Pai trebuie sa ii acorzi o sansa nu? Sa il vezi apoi cum se manifesta, cum te apreciaza, ce face pentru a te simti fericita, sunt multe moduri pentru a-l vedea in actiune nu?
Iar tu trebuie sa ai incredere in tine, Sa iti infrangi timiditatea prin a te apropia de oameni, sa vorbesti, sa schimbi opinii, sa fii activa! Usor, usor vei vedea ca iti vei depasi starea de timiditate! mult noroc!
Vreau sa zic ca sunt timida numai in legatura cu acest subiect...si cu oamenii straini atat.in rest sunt foarte activa
Am inteles! Atunci trebuie sa iti infrangi timiditatea, asta din cauza sensibilitatii tale ...Sa ai incredere in tine apoi vei vedea ca iti schimbi optica si cu cei din jur da?
Sper sa pot face asta.si acum vorbesc cu o colega care ne cunoaste pe amandoi si a zis ca si ea are aceeasi parere...adica ca nu ma place
Fetele cred ca eu am baniiiiiii multi si el asta `iubeste` la mine
Insa o data cand eram in parc si o fata a amintit de banii mei din nou el a zis : Marina nu are bani multi asa cum crede`ti voi...e doar o fata normala
Ai sa vezi apoi ce iubeste la tine nu? Eu nu cred ca banii! Ce sa-i faci, ce sa-i iei, sa-l cumperi? Hai sa fim seriosi! Poate ca totusi te vede ca pe o fata deosebita si va iesi ceva intre voi, de ce nu?
Eu sper sa fie asta :X:X ...adica sincer nici eu nu mai stiu ce simt pentru el ...insa sper ca totul sa revie la normal
Si eu cred ca ve-ti fi impreuna! Fii tare si ia-ti inima in dinti si vei vedea ce ii poate capul nu? eu iti tin pumnii! bafta!
Multumesc mult !
Ma bucur ca am putut sa te ajut! Voi fi suporterul tau!
azi a aflat ceea ce cred eu ...si nu mai vorbeste cu mine
pentru mine orice speranta de a fi impreuna s`a spulberattttt
Hai mai ce are nebuneala? cum sa nu mai vb cu tine? Atunci inseamna ca e un fatalau daca nu mai vrea sa vb cu tine, Sigur nu te merita! Lasa ca mai sunt baieti care sa aprecieze sensibilitatea ta! numai bine!