| IoanaAndreeaIon a întrebat:

Bună.
Vreau câteva păreri vă rog sunt nelinistită.
Luna trecută mi-a venit pe 17 iunie, astazi suntem in 25 iulie si nu mi-a apărut nici astazi menstruatia, mă ingrijorez.
Am facut un test de sarcina sure check si a iesit negativ.
Cand am facut ultima oară un contact sexual a fost pe 30 iunie protejat...
Credeti ca o sa imi vină pană pe 31 iulie?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Se poate presupune ca cel mai probabil ciclul tau menstrual este de tipul NEREGULAT si din acest motiv nu se poate anticipa care va fi lungimea ciclului menstrual actual, comparativ cu ciclurile menstruale anterioare. Fiindca testul de sarcina a fost efectuat la momentul oportun, dupa trecerea a mai mult de 21 de zile de la actul sexual, rezultatul NEGATIV obtinut, este valid si corect in proportie de peste 98-99%
Daca presupunerea privind caracteristica ciclului este corecta si intr-adevar ciclul tau menstrual este de tip neregulat, in acel caz este cu totul imposibil ca cineva sa poata anticipa, prezice sau sa ghiceasca momentul in care se va termina ciclul si va incepe viitoarea menstruatie, implicit viitorul ciclu menstrual. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la doctor la consult ginecologie.

| sofisis a răspuns:

Pai, speram si noi ca si tine sa iti vina. Daca ai facut doar sex protejat, teoretic nu ar trebui sa existe risc de sarcina. Posibil sa fie o simpla dereglare.

| ywar a răspuns:

A terminat inauntrul tau? Ai de ce sa-ti faci griji? Dupa spui tu aici, nu-s motive. Tu stii cel mai bine.

Răspuns utilizator avertizat