El a fost baiatu care tia pus capac. puneti sa mai vorbiti si poate cu timpu o sa ti se mai stinga doru.
poate Dumnezeu iti da atatea problema pentru ca stie ca esti o fata puternica si ca poti sa treci peste toate:*
Buna! pentru inceput pot sa-ti spun ca este bine ca nu pui suflet prea repede pentru ca te feresti de ''suferinta'' dar, parerea mea, k intr-o zi va veni cineva care la randul sau nu va pune suflet, care e obisnuit cu relatii doar de dragul de a avea si a nu se plictisi si atunci iti va veni si tie greu stii roata se invarte chiar si patrata de ar fi...cat despre baiatul care l-ai cunoscut daca nu va sta prea mult, mult ai putea sa-l astepti stiu si eu sau...cauta pe cineva care sa te iubeasca si sa-l iubesti nu irosi timpul pa ai grija
Scuza ma ca ti raspund atit de dur dar cred ca Crescind printre baieti ai inceput sa prinzi Un Caracter de baiat rau care si doreste doar sex? Iar cind venira o relatie Frumoasa ai avut doar de pierdut@! Deci cred ca cel mai bine ar trebui sa iei o pauza sa te reculegi sa te aduni pur si simplu si sa incerci sa ti d ai seama ce vrei de fapt de la o relatie? Cum vrei sa decurga cit vrei sa dureze! Am impresia ca in prezent suferi un pic un pic mai mult colac peste pupaza cred ca ai cazut in groapa care ti ai sapat o singura! Acum pe bune ce relatii ai avut tu cind erai implicata in mai multe aveai viata dublicitara? Asculta ma ce ti spun daca nu te vei schimba total si continui asa cu Relatie peste relatie Viiitorul tau nu va suna deloc Frumos! Hello Buna dimineata!
Noi nu puteam fi impreuna decat un timp limitat pentru ca el pleca din oras... ce puteam sa cer mai mult? eu nu puteam sa ies ca am doar 13 ani el e mai mare de 18 ma rog nu conteaza asta ideea e ca si in momentu asta nimic nu s-a schimbat poate ca e mai bine ca noi doi sa nu fim impreuna si sa contiunui cu figurile mele de baiat si mersi pentru toate ras :*
"am avut multe relatii... oricum i-am inselat pe toti si nu am tinut la niciunu"
"a venit cu masina la mine la scoala si am mers sa bem ceva " - la doar 13 ani?
Teribila "pustoaicka" esti...
Licenta la Academie se da in iunie, baiatul facea misto de tine, de asta "nu o sa se mai intoarca curand ".
Ai grija pe ce drum o iei.
Nu stiu ce sa iti zic pentru ca inca sunt surprinsa...ai 13 ani si spui ca ai avut multe relatii? Scuza-ma ca iti spun dar te ocupi de scoala la fel de mult cat de ocupi de a iesi cu unu si cu altu? Tipul de care spui oricum isi vede de viata sa,normal ca pentru el conteaza varsta,esti minora. Ca nu pui suflet e relativ bine pana se intoarce roata si atunci tine-te, vei simti ce poate au simtit altii din cauza ta. Bafta in continuare dar sfatul meu este :nu te grabi sa cresti, bucura-te de varsta si de tot ce aduce.
1- m-am interesat nu minte 2- am toate mediile 10 3- ai mei stiu ce fac ca nu mi-a trag deci nau ce sa zic si 4 lasatva in. de comentaarii de rahat x(
Cam intrebat ce atia face in loku meu nu mai criticati si nu mai judecati persoanele la prima vedere nu vam jignit nu ma jigniti nu mai insinuati VAM SPUS CE ATI FACE INLOKU MEU? priceput?
Aa da si licentele se dau in functie de categorie bai si ca sa stiti ca se mai si amana mai inteligentior uitati-va pe siteu oficial mersi pentru cei cu ras de ajutor nu pentru destepti astia
Pentru ca nu ma int cum scriu aici ma int cum scriu la scoala
Si nu-mi dau cu seama nici eu de ce te bag in seama )
linarkfts întreabă: