Menstruatia nu-ti mai poate veni cum doresti tu, pentru ca pastila Escapelle este o bomba hormonala care distruge o sarcina dar distruge si sistemul tau hormonal, care pentru urmatoarele 6-12 luni, va veni cand vrea el, atata menstruatai cat si ovulatia.
Aceasta pastila escapelle este atat de rea pentru sanatatea ta ca-i recomandata sa o iei 1 singura data in viata, si cum tu ai luat-o deja, nu-ti raamne pe viitor decat protectia cu PREZERVATIV. care este oricum cea mai indicata, maia les ca ai ciclu de tip neregulat si nu poti stii niciodata acnd se produce ovulatia si cand este perioada fertila.
Mulțumesc frumos, o să țin cont despre aceasta
Astăzi am făcut și un test de sarcină și a ieșit negativ spre bucuria mea ))
Sanse de sarcina acum nu cred ca mai exista, dar, pastila de a 2 zi iti va face mari probleme pe viitor, cu dereglari ale menstruatiei.
Sfat : Pe viitor folosiți prezervativul corect, și de fiecare data!
Daca dupa ultima menstruatie nu ai mai avut contact sexual, nu poti fii insarcinata.
Iar da, stresul si medicamentele pot influenta menstruatia.
Chiar si pastila de a doua zi, o sa iti provoace schimbari ale menstruatiei.
P.S ( a folosit metoda retragerii, deci a facut-o corect, sau a fost un risc acolo de care prietenul tau stie? Nu lua degeaba pastila de a doua zi. Ai un ciclu regulat? Stii daca erai in perioada fertila sau la ovulatie?
Iarta-ma acum am vazut ca ai un ciclu neregulat, dar repet, daca dupa ultima menstruatie nu ai avut contact sexual neprotejat, nu poti fii insarcinata
Daca fluxul sangelui a fost normal ca si pana la celelalte menstruatii, cu o durata la fel de normala, nu poate fi o reactie adversa. hai sa spunem ca era o picatura sau nu venea deloc. dar daca a fost normal, nu consider ca este o reactie adversa.
Cand ai mentionat mai sus "apoi in data de 13 si 16 s-a repetat" te refereai la luarea altor 2 pastile dupa contactele sexuale?
Pentru ca pastila de a doua zi se ia max de doua ori pe an, preferabil la o distanta de 6 luni.