| JustSomebody a întrebat:

Vreau multe raspunsuri si serioase.Voi credeti ca pentru a-ti indeplini un vis sau o iubire trebuie sa lupti pana in "Panzele Albe" ca sa iti indeplinesti visul sau dragostea? Credeti ca merita sa luptati cu toti cei ce va dau in joc doar pentru a avea inima impacata? Dar daca nu reusesti ce se va alege de viata ta dupa ce tot timpul ai crezut ca te poti vedea realizat. Daca lumea te va judeca? Si pe langa asta cum sa reusesti sa mentii iubirea daca lumea din jurul tau e atat de rea si dusmanoasa.Stiu ca incercarea moarte nu are dar merita sa risti pentru ca iti doresti ceva mai mult ca orice? Si aici nu vorbesc doar de dragoste, ci si de vise sau cariera.Voi v-ati ascultat inima si puteti sa spuneti ca sunteti impliniti? Vreau sa vad cat mai multe raspunsuri impresionante si sper ca ati inteles la ce m-am referit.Nu trebuie sa raspundeti la fiecare intrebare in parte doar sa imi dati un raspuns consistent care sa se refere la tema propusa.Dau funda dar nu raspundeti pentru ea, ci sincer.Mercihappy

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Daca merita sa lupti pentru IUBIRE?
Grea si tot odata o simpla intrebare...As raspunde printr-o alta intrebarebig grinaca iubirea pe care o simti nu iti este impartasita merita sa lupti de unul singur pentru ceva ce nu vei obtine poate niciodata?

Pana cand sa lupti pentru iubire? Pana nu mai e…? Presupunand ca tu esti cel ce iubeste, caci altfel nu ti-ai pune problema : pana cand celalalt nu mai poate sa te iubeasca (deci potentialul relatiei e pe cale de epuizare), sau nu mai vrea sa te iubeasca (altfel spus, potentialul e alterat). Ultimul caz e relativ la vointa si autosugestia persoanei.

Iubirea nu e posibila decat in reciprocitate. Si in sinceritate. Cel putin asa cum e inteleasa in discutia de fata.

Altfel…inteleg ca trebuie intotdeauna acordata o sansa, dar nici asta impinsa pana la absurd. Dar sa lupti ca sa fii iubit, eu sincer nu prea inteleg ce rost ar avea. Ori esti, ori nu esti.
Si uite asa ne facem rau unii altora, in numele iubirii…

| JustSomebody explică (pentru madyddd):

In primul rand sunt "Cea" care iubeste nu "Cel" pentru ca sunt fatalaughing si in al doilea rand ce crezi ca poate face o persoana ca sa isi indeplineasca visele nu numai iubirea caci aici sunt de acord cu tine ca dragostea cu forta nu se poate, dar crezi ca este asa si la vise?happy

7 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Gandesti prea mult (ceea ce e bine) dar te gandesti doar la cretinitati (ceea ce nu e bine)
Daca te gandeai la formula energiei cinetice in vid erai intr-adevar beton. Sau macar la materia de la scoala, si tot erai de apreciat.

| JustSomebody explică (pentru IMC90):

Nu inteleg cu ce ma ajuta pe mine raspunsul taulaughing.Tu crezi ca fizica iti poate conduce inima? Sau dai raspunsuri pe TPU sa ne arati ca ai avut medii buen la scoala? Decat sa dai raspunsuri care nu au legatura cu intrebarile(desi asta se invata la romana in a 2-a) mai bine nu o fahappy

| JustSomebody explică (pentru JustSomebody):

Bine*

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Daca te judeca trebuie sa te doara in cot de toti, adica sa nu iti pese de ce spun ceilalti.

| ALXlfc a răspuns:

In viata de obicei este bine sa iti urmezi visele si inima ...si sa pleci mereu de lapremiza ca nimic nu este imposibil sau nerealizabil... daca cineva incearca sa iti stea in cale treci pur si simplu peste mai ales cand in joc este fericirea ta indiferent ca este vb de dragoste cariera etc. mereu trebuie sa mergi inainte sa vrei din ce in ce mai mult si da se merita sa lupti pana in panzele albe pentru ceea ce iti doresti pentru ca numai asa poti realiza ceva

| LaTataie a răspuns:

Ati indeplini!
a-ti indeplini!
Chiar ar trebui sa te intrebi cat de mare este visul tau pentru a lupta atat de "in panzele albe ". De-a lungul vietii, inima vorbeste pe mai multe limbi dar noi ori nu am invatat toate acele limbi pana atunci, ori devenim cu timpul prea surzi pentru a mai auzi ce spune.