Ai dreptate,putea sa te sustina putea sa mai puna ceva pe langa cadoul lui si asa era un cadou comun!
Ceva ce sa nu coaste mult, poate nici el nu o duce bine cu banii, dar macar intentia conta!
Pe alta parte, poate chiar ar fi facut-o daca i-ai fi dat de inteles ca iti doresti sa mergi sigur!
Oricum cred ca ti-a raspuns nepoliticos, putea sa mai incerce sa te convinga si asa erati amandoi impreuna!
Daca este partenerul tau de viata il poti insoti la orice intalnire intre prieteni. Nu este deloc nevoie sa fii invitata personal. Tu te-ai comportat urat, refuzand sa-ti insotesti prietenul. Nu exista nici un motiv pentru care el ar trebui sa refuze invitatia numai fiindca are o partenera insuficient educata.
I-ai spus asta partenerului tau: imi doresc mult sa te insotesc, mi-ar face mare placere, dar nu am bani sa merg? Cred ca impreuna gaseati o solutie, atata timp cat tu erai foarte deschisa. Atunci nu inteleg de unde a intervenit ideea cu invitatia, ce legatura mai are asta in context?
I-am spus in felul urmator: "imi este rusine sa merg daca nu stiu sigur ca si preitenul tau vrea si vreau sa merg dar nu am bani,". Oricum el stia bine ca imi doresc sa mai ies din casa sa fiu langa el, foarte rar se intampla sa nu merg.M-am simtit nesustinuta si data la o parte din cauza banilor.
Tu nu l-ai sustinut pe el din cauza banilor. In mod normal, nu aveai voie sa nu mergi. Poate puteai imprumuta ceva de la cineva sau cere de la parinti promitand ca ii returnezi cumva. Studentia este o perioada de mari sacrificii financiare, dar trebuie sa-ti alegi corect prioritatile.
Niciodata intr-un cuplu la un eveniment nu da fiecare cadoul lui personal. Un cadou se da "in cuplu". Faptul ca nu te-a invitat baiatul ala e irelevant, atata timp cat prietenul tau ti-a propus sa mergi cu el, era clar ca nu exista nici o problema.
Puteai lua o sticla de vin sa-i dai...e 18-19 lei. Sau daca si suma asta e mare, nu conteaza. Ii dadeati doar ce i-a luat prietenul tau si punct.
Mie mi se pare normal ca ti-a zis ca merge fara tine. Nu e obligat sa faca sau nu nu ceva in functie de toanele si motivele tale.Nu e vina lui ca nu ai bani. Nu e nici a ta. Dar repet, nu banii erau problema in cazul de fata.
Nu,nu a procedat bine din pacate......ar fi cazul sa ai o discutie ..nu ma refer la cearta ci la dialog constructiv. cearta nu rezolva si nu aduce nimic bun...
Nu cred ca a procedat corect putea sa te ia pana la urma si sa iti dea niste banii, acum depinde si de situatie daca ii era ft bun preten si statea si el rau... ai putea sa il intelegi depinde de situatie