In primul rind daca spui ca e mai smecheras si ca nu sta mult cu o fata nu are rost sa tinjesti dupa el mai ales ca acum are si o alta relatie, ce vrei sa te ia cite o luna si sa te lase pentru alta si tot asa? Astia mai smecherasi daca e cum spui tu nu sunt buni la casa omului nici vreun fraier sa iti iei dar unul intre cele 2 ar fi potrivit, sau daca iti plac smecherasi ia-ti unul dar nu dealde casanova care azi cu una miine cu alta! E mai rau daca ati facut si dragoste e pacat de tine ca ai 15 ani si deja nu mai esti virgina, nu e bine sa incepi cu din astea de pe acum si mai ales cu un baiat care nu te merita, sfatul meu lasa-l cu relatia lui ca o sa il uiti si fa-ti un baiat care sa te iubeasca si sa stea cu tine.
Buna. Pai din cate inteleg eu nu ar mai avea rost sa umbli dupa el, daca zici ca are relatii scurte. Asta da dovada ca va foloseste, cauta pe altcineva si uita`l! Nu are rost sa suferi dupa cineva care nu te merita
LOL. Nu te supăra dar ești proastă. Cum să îl părăsești pe ăla pentru că așa au vrut prietenele tale, ca pe urmă să îți pară rău?
Contează ce ții tu la el sau că nu-l plac prietenele tale?
Nu prea sunt ele prietene dacă încearcă să te despartă de un băiat, doar pentru că nu le place lor, și care încă nu te-a deranjat cu nimic, nu s-a purtat urât cu tine.
Ai grijă cu alegerile pe care le faci.
Și oricât de rău mi-ar părea că îți zic asta, ai 15 ani. Nu o să-ți întâlnești acum iubirea vieții tale, cu care o să îmbătrânești. Or să fie multe relații până o să gasești așa-zisul foarte căutat "alesul".