Iarasi problema de 15-18-19.Si el stie ca te-ai despartit de el pentru ca asa ti-au spus prietenii? Si vrei sa zici ca te-ai despartit de el pentru ca numai suportai sa te bata la cap? Nu cred ca stii ce inseamna sa fii serios intr-o relatie desi la varsta voastra nu cred ca a-ti putea numi relatie.Dar sfatul meu este ca odata ce ai avut si ai dat cu piciorul numai poti lua inapoi. Daca se va intampla asta el va avea o alta impresie despre tine si tind sa cred ca o sa te faca sa suferi.Acuma daca e cu alta se bucura omu si-si traieste viata.Nu s-a enervat pentru ca-ti stia intentia si motivul(Geloasa). Daca era altcineva banuiesc ca actiona violent sau agresiv.Nici acum nu stiti ca influentele de la prieteni sau prietena cea mai buna are de multe ori efect negativ din cauza prostiei omenesti de nu accepta ca unii oameni chiar sunt fericiti.Cum sa te convinga sa te desparti de unu ca sa te combini cu altu? Pfauii femeie. daca nu ai stapanire de sine si un punct de vedere, pe viitor asta-ti va dauna.
Incearca sa-i propui asta.Dar nu cu scopu de a-l face sa se desparta.Doar ca sa afli raspunsul.
Auzi da iubitu tau nu-ti dadea peste mana cand te vedea ca scrii ca dracu?
Ma doare capul de ce am citit.
am inteles doar ca tu simpatizezi pe toti baietii si toti baietii aia vor ceva de la tine?
eu zic sa iei pe unul si sa-i lasi pe ceilalti. nu sa te muti de la unul la altul.
asa cum te-ai facut prietenii tai sa te desparti de ala, cred ca si noi putem sa te despartem de actualul la cat de moale la caracter esti.