anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau niste sfaturi adevarate, acum 1 ora in urmma dintr-o data asa m-au luat niste palpitati si batai la inima anormale, mi-am luat tensiune si am avut 15 cu nu mai stiu cit, ear bataile inimi le aveam 170, problema este una ca in nainte de a ma lua aceste simptome la inima cu 3 ore m-am masturbat 1 data ca simteam marea nevoie si acum 1 ora am patit aceste simptome care le-am scris, la inima, oamenii buni prietenii va rog din toata inima nu-i de gluma ceea ce eu patesc din cauza masturbari si ejaculari de numar maxim, ce se intampla, zic gata renunt nu o mai fac masturbarea ei bine ca trece 2 zile si ma simt ffoarte nervos si foarte bulversat si nu pot saa stau mai mult de 3 zile fara sa nu o fac ei bine o fac cam 1 data la 2 zile dar numai vreau s-o fac ca ma voi distruge singur cred, dupa ce o fac patesc asemenea chesti palpitati tensiune bataile inimi mari dar si daca nu o fac parca simt ca innebunesc si nu ma pot opri sa nu o fac, domnilor prieteni fete baieti va rog frumos cum dumnezeu scap de acest pacat cum pot sa renunt de tot caut un ajutor sau o persoana pe cineva serios oricine ma poate ajuta sincer nu-i la misto ce scriu si este ceva reall suta la suta oricit bani m-ar costa vreau sa scap de problema cu masturbarea si sami revina penisul la normal adica nici penisul nu mai e cum era inainte moare dupa 3 minute, si eu la varsta mea de 22 anii sa patesc toate chestile astea, nu doresc la nimeni asa ceva, si banuesc ca organismul meu nu poate sta mai mult de 2 zile fara sa no fac asa s-a invatat cred,sau chiar mai stiu o shestie, sperma contine vitamine nu? ei ma gindesc ca daca nu mai am sperma acolo in corp si inima din cauza asta face figuri ca nu mai are corpul vitamine in corp, ca eu sincer ma las de toata rusinea ca este viata mea in joc dar de 2 anii in coace ma tot masturbez si cred cam dat din mine 10 kg de sperma sa zicem asa. luni o sa ma duc la un doctor de familie sa imi fac un control de la a la z dar cum ii voi spune eu la doctorul ala ce problema am ca ma masturbez si ejaculez din mine, si de asta am acesta problema! Domnilor va rog indrumatima ajutati-ma spunetiva parerile sau faceti cumva si spuneti-mi cum scap ce sa fac cum sa fa Caci nu mai pot nu mai stiu nici ce sa mai scriu Va multumesc
mihail

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai avut un atac de panica, dar e bine sa te vada medicul, fiindca frecventa cardiaca este prea mare daca era, cu adevarat, 170.
Cu siguranta, problemele tale nu sunt date de masturbare, ci poate de teama de masturbare. Problemele tale sunt induse psihic, probabil faci atacuri de panica din cauza vinovatiei ca te masturbezi. Sperma contine cantitati infime de vitamine, un mar contine de 100 de ori mai multe vitamine decat pierzi in 100 de ejaculari, deci nu conteaza. Apoi, sperma sta in veziculele seminale, nu ajunge niciodata la inima, aminteste-ti anatomia invatata la liceu. masturbarea este norala la tinerii care nu au viata sexuala si multi sunt dependenti, ca si tine. Unii citesc pe internet idiotenii (gen aia cu vitaminele), nu au suficiente informatii din scoala incat sa isi dea seama ca sunt gresite si ajung sa isi distruga pihicul si sa isi induca simptome, asa cum faci tu. Un psihiatru te poate ajuta sa iti rezolvi conflictele psihice si vinovatia de masturbare si sa nu mai transformi in simptome fizice problemele tale psihologice.

Răspuns utilizator avertizat
| Brigaela a răspuns (pentru Mihail123456):

Daca ai avut intr-adevar puls 170 (ceea ce mi se pare greu de crezut, pe la 160 iti pierzi cunostinta), atunci trebuie sa te vada un cardiolog (la care te poate trimite medicul de familie). Un psihiatru trebuie sa consulti oricum, medicul de familie nu cred ca te poate ajuta in acest domeniu (dar te poate trimite)

In primul rand nu te mai gandi la asta si nu mai citi pe net, fiindca nu ai informatiile necesare sa discerni adevarul de minciuni si tampenii. Mergi la farmacie si cumpara-ti un calmant usor (tinctura de valeriana, passiflora, emocalmin) si, daca simti ca ai iarasi atac de panica, bea o astfel de pastila si fa ceva efort fizic (sport sau munca intensa).

Numai psihiatrul iti poate recomanda ceva mai puternic, dar pe care il poti lua rar si o perioada foaret limitata. Nu este cazul sa iei ceva puternic, o sa-ti faca rau pe termen lung. Fii curajos, invinge-ti frica. Totusi, daca se intampla iar, cheama ambulanta, mintea ne poate ucide uneori.
Da, sunt medic, dar nu pot sa recomand un tratament unui pacient pe care nu l-am consultat niciodata.

Odihneste-te mai mult, dupa un atac de panica pot trece si 3-4 saptamani pana sa iti revii la normal

Vitamax nu este deloc recomandat la cei cu crize de panica, iti va agrava starea, nu il lua daca nu ti-a fost clar prescris de medic.
Nu stiu acre aceste medicamente, eu ti-am zis sa iei doar unul dintre ele, in nici un caz toate). Daca ai o criza de panica, si numai daca ai o astfel de criza, ia unul din preparate, in doza minima recomandata pe prospect. Nu le lua daca nu ai neaparata nevoie. Nu lua Vitamax.

Asa cum am zis, cand le mai ai, o pastulta de amocalmin, de exemplu. si apoi, vizita la psihiatru, asa cum ti-am recomandat

| Emilian65 a răspuns:

Eu, ti-am mai raspuns la o intrebare a ta si te sfatuiam sa te lasi de masturbare daca ai asemenea simptome in urma masturbarii pe care o practici. Cand simti ca ai nevoie sa te masturbezi, cauta si ocupa-ti timpul cu altceva numai ca sa uiti ca trebuie sa te masturbezi. Dar nu uita, mergi la medicul de familie si spune-i ce simptome ai si de la ce, pentru ca nu este o rusine mare daca ii spui ca toate aste sunt ca urmare a masturbarii pe care o practici. Medicul va intelege problema ta si te va sfatui sau iti va da un tratament care sa te lasi de masturbare. Iti doresc sanatate si sa auzim numai de bine!