Ai avut un atac de panica, dar e bine sa te vada medicul, fiindca frecventa cardiaca este prea mare daca era, cu adevarat, 170.
Cu siguranta, problemele tale nu sunt date de masturbare, ci poate de teama de masturbare. Problemele tale sunt induse psihic, probabil faci atacuri de panica din cauza vinovatiei ca te masturbezi. Sperma contine cantitati infime de vitamine, un mar contine de 100 de ori mai multe vitamine decat pierzi in 100 de ejaculari, deci nu conteaza. Apoi, sperma sta in veziculele seminale, nu ajunge niciodata la inima, aminteste-ti anatomia invatata la liceu. masturbarea este norala la tinerii care nu au viata sexuala si multi sunt dependenti, ca si tine. Unii citesc pe internet idiotenii (gen aia cu vitaminele), nu au suficiente informatii din scoala incat sa isi dea seama ca sunt gresite si ajung sa isi distruga pihicul si sa isi induca simptome, asa cum faci tu. Un psihiatru te poate ajuta sa iti rezolvi conflictele psihice si vinovatia de masturbare si sa nu mai transformi in simptome fizice problemele tale psihologice.
Daca ai avut intr-adevar puls 170 (ceea ce mi se pare greu de crezut, pe la 160 iti pierzi cunostinta), atunci trebuie sa te vada un cardiolog (la care te poate trimite medicul de familie). Un psihiatru trebuie sa consulti oricum, medicul de familie nu cred ca te poate ajuta in acest domeniu (dar te poate trimite)
In primul rand nu te mai gandi la asta si nu mai citi pe net, fiindca nu ai informatiile necesare sa discerni adevarul de minciuni si tampenii. Mergi la farmacie si cumpara-ti un calmant usor (tinctura de valeriana, passiflora, emocalmin) si, daca simti ca ai iarasi atac de panica, bea o astfel de pastila si fa ceva efort fizic (sport sau munca intensa).
Numai psihiatrul iti poate recomanda ceva mai puternic, dar pe care il poti lua rar si o perioada foaret limitata. Nu este cazul sa iei ceva puternic, o sa-ti faca rau pe termen lung. Fii curajos, invinge-ti frica. Totusi, daca se intampla iar, cheama ambulanta, mintea ne poate ucide uneori.
Da, sunt medic, dar nu pot sa recomand un tratament unui pacient pe care nu l-am consultat niciodata.
Odihneste-te mai mult, dupa un atac de panica pot trece si 3-4 saptamani pana sa iti revii la normal
Vitamax nu este deloc recomandat la cei cu crize de panica, iti va agrava starea, nu il lua daca nu ti-a fost clar prescris de medic.
Nu stiu acre aceste medicamente, eu ti-am zis sa iei doar unul dintre ele, in nici un caz toate). Daca ai o criza de panica, si numai daca ai o astfel de criza, ia unul din preparate, in doza minima recomandata pe prospect. Nu le lua daca nu ai neaparata nevoie. Nu lua Vitamax.
Asa cum am zis, cand le mai ai, o pastulta de amocalmin, de exemplu. si apoi, vizita la psihiatru, asa cum ti-am recomandat
Eu, ti-am mai raspuns la o intrebare a ta si te sfatuiam sa te lasi de masturbare daca ai asemenea simptome in urma masturbarii pe care o practici. Cand simti ca ai nevoie sa te masturbezi, cauta si ocupa-ti timpul cu altceva numai ca sa uiti ca trebuie sa te masturbezi. Dar nu uita, mergi la medicul de familie si spune-i ce simptome ai si de la ce, pentru ca nu este o rusine mare daca ii spui ca toate aste sunt ca urmare a masturbarii pe care o practici. Medicul va intelege problema ta si te va sfatui sau iti va da un tratament care sa te lasi de masturbare. Iti doresc sanatate si sa auzim numai de bine!