» " O singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte… 1000 de ganduri in 2 cuvinte! "
» " Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima… "
» " Esti un trandafir crescut in inima mea. Promit sa devin apa, aer, pamant ca sa nu te ofilesti, dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine? TE IUBESC! "
» " Cand sinceritatea ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste`te din tot ce te retine si gandeste-te la mine. TE IUBESC! "
» " Distanta ne desparte si totusi ne apropie? raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc, totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau… "
» " Trandafir rosu inchis te iubeste cine-a scris, dar as vrea ca cititorul sa iubeasca scriitorul…"
» " As vrea sa colorez padurea, Sa pot s`o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri… "
» " Acum cand apa ne desparte Desfac pasii clatinati de clipe Ce ne mangaiau simturi ispitite
» " Daca vei sta pe gandurii si te vei intreba, de ce traiesti un tainic glas iti va raspune :sa lupti, sa speri si sa iubesti… "
» " As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cerurii sa le spun ingerilor ca si si pe pamant exista raiul! "
FUNDA?
Iti scriu un mesaj de dragoste in Limba Rusa si til traduc in Romana! Foarte tare mi-a placut! foarte!
Мальчик подарил девочке 101 розу( 100 настоящих и одну искусственную) и сказал: " Я буду любить тебя, пока последняя роза не завянет!"
Un baiat a cadonat unei fete un buchet de 101 de trandafiri (100 naturali si unul artificial) Si a spus: O sa te iubesc pina atunci cind ultimul trandafir se va ofili!
Sper ca e pe placul tau! (Alege in ce limba doresti sa il pui la status )
PA
Iubirea poate fi tradata in orice clipa chiar cind esti cel(a) mai fericit(a)
Hotule, iti mai aduci aminte cand plangeai, hotule, iti jurai ca nu ma parasesti dar ma minteai, hotule, asa mi-ai facut mereu ti-ai batut jod de mine si nu e bine, pentru tine am renuntat la mine
Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba.
Cel nasol lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul
As` vrea sa fiu o picatura de ploaie chiar daca as trai putin macar as fii pentru o zi fericita si apoi as muri linistita.
* Tatal tau sigur e mafiot pentru ca tu esti o bomba.
* Hey sexy, drink pepsy?
* Prea dulce ca sa fiu light
* Mmmmm…ce vad ochii mei? Ce frumoasa si...
VEZI MAI MULTE STATUSURI AICI http://estatusuri.cabanova.com/
Sper sa iti placa *
,,Миллионы стараются заглянуть нам в душу,но лишь единицы имеют незначительные шансы попасть в сердце...,,
,, Мужчина хочет самую красивую, сексуальную, эффектную, интересную, и чтоб ее никто не видел и она сидела дома...,,
,, мои чувства-они мои.ты их не поймёшь. никто не разберёт тот бардак что у меня и в голове и в сердце. но там есть ты... есть...,,
FundiTsa?
Emena întreabă:
Ionela_7274 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: