Daca ții la etichetă, referitor la cum si unde te cere in casatorie, in locul lui, nu aș mai repeta asta.
Buna.Din pacate, degeaba plangi dupa laptele varsat stiind ca, logic, nu se mai poate da timpul inapoi si doar iti consumi in mod inutil minute, ore plus energie emotionala daca dezbati ce ar fi putut fi si ce nu.Comparatiile cu alte cupluri duc in general numai la nefericire si atat. Bucurati-va de timpul petrecut impreuna acum si cauta tu sa va faceti amandoi alte amintiri frumoase care sa le mai estompeze pe cele,, groaznice'' cum le numesti tu.Cu siguranta planurile nu i-au mers cum a dorit dar asta e, se mai intampla.
De 5 ai nu o are grea
In loc sa te bucuri că ți s-a îndeplinit dorința și vei avea o viață împreună cu el, tu te stresezi că nu a venit în frac cu un trandafir între dinți la un restaurant de 18 stele și nu ti-a strecurat inelul într-un pahar de șampanie. You're missing the big picture și pui preț pe lucruri fără importanță. Îl iubești măcar sau tii doar la aparențe? Realitatea nu e ca in filme. Daca asta e nivelul de așteptări pe care ți l-ai setat, mai devreme sau mai târziu realitatea o sa te lovească în față.
Nu a zis nimeni ca nu m-am bucurat...am și plâns de fericire. Doar ca aveam alte așteptări de la el, nu am crezut vreodată ca voi fi ceruta în camera de hotel, un spațiu ciudat după părerea mea, având în vedere ca intenționat povesteam cum au fost cerute alte fete știind ca trebuie împins de la spate pentru gesturi romantice. Apoi au urmat alte cereri ale unor cunoștințe și eram exact ca un "copil" în creierul meu cum uite ce frumos a cerut o pe asta și eu am auzit doar "vrei sa fi soția mea" mi s-a pus inelul și apoi a zis ca el fumează o țigară
Dacă nu îl iubeam nu mai eram cu el, sunt deja 5 ani și am aceleași sentimente. Din partea lui nu prea mai sunt aceleași. Dar prefer sa nu ma gândesc la asta ca nu vreau sa îmi fac rău singura
"Din partea lui nu prea mai sunt aceleași"
Abia acum vorbești despre lucruri importante. Asta contează, nu cum te-a cerut. Eu am cerut-o pe soția mea acasă și pentru asta, se fac imediat 10 ani de când suntem căsătoriți.
După ce ai cerut o ai ieșit la țigară? Sau ai stat și tu cu ea, v ati bucurat de moment?
Eu în general m-am învățat sa nu mai am așteptări pentru anumite lucruri de acasă sau asa, dar pentru mine însemna mult cererea asta.
Am stat împreună, normal. Mereu stam împreună, chiar și lucram în același loc.
Pai vezi, eu nu ma vait degeaba
Poate avea emoții și trebuia să se calmeze, hagar n-am. Așa e cu fumătorii... una doua îți tremura plămânul după țigară...
E posibil, eu oricum nu sunt supărată pe moment sau asa, doar ca mie personal mi s-a părut aiurea. Dacă eram vreo femeie rea cum zice tanti Violeta puteam după sa ii scot ochii, dar am tăcut din gura și m-am bucurat asa de moment
Bărbații reacționează mai puțin la subtilități și mai mult la conversații directe. Adică nu prea merge cu apropo-uri. E mai simplu și o sa vă scuteasca de mult stres pe viitor daca ii spui direct ce și cum vrei. Asta că regula generala, așa.
Doar in ultimul an cand l-ai zapacit cu cererea in casatorie. Cred ca te-a cerut doar la insistentele tale.
Săracu, dacă l-ai luat asa de acum, va avea viata grea langa tine. Daca va mai fi cu tine.
Bună Julia, vrei parerea mea sincera de barbat?
Eu am fost la un moment dat la fel ca sotul tau, ma comportam exact la fel, dar stii de ce? Pentru ca nu mai simteam acele sentimente, dar imi placea felul in care ea ma iubea si faptul ca eram centrul universului ei.
Eram doar obisnuit cu prezenta ei de atatia ani in viata mea, dar nu mai simteam iubire si nu voiam sa o ranesc...Intr-o zi mi-am luat inima in dinti si i-am spus adevarul.
Deci din ce imi spui, el a devenit obisnuit cu tine, dar probabil nu te mai iubeste...imi pare rau ca treci prin astea, e dureros sa iubesti si sa nu ti se raspunda.
Sunt de părere că omul a vrut doar să-ți satisfacă ți-e un capriciu ca după mintea lui nu te cerea dar dacă tot ai insistat a zis "hai s-o fac și pe asta sa scap de atatea reproșuri"
Eu cred ca exagerezi si te uiti prea mult pe Instagram si iti faci filme in cap.
Daca aveai aceast dorinta specifica (pe plaja, sau undeva public ca sa se uite lumea la tine evident) de ce nu i-ai spus-o inainte?
Barbatii sunt niste animale foarte simple. Ei vad alb sau negru. Ori ii spui tu cum vrei, ori il lasi pe el sa preia initiativa si o va face intr-un mod simplu pentru ca barbatii vad doar un singur lucru in fata ochilor, nu au atentie distributiva si overthinking ca femeile.
Gestul lui este unul intim si iubitor, pentru ca acest moment este special pentru voi doi si nu trebuie aplaudat de straini pe strada.
Acum te contrazici in comentarii. In postare zici ca a fost ceva groaznic, dupa zici ca ai plans de fericire..pai hotaraste-te.
Daca a fost chiar asa naspa spune-i sa repete pe plaja si scoate si camera de filmat ca sa te asiguri ca ai amintire.
Later edit: ok Vad ca ai 20 de ani si esti impreuna cu el de la 16 ani. Sunteti doi copii, normal ca sunteti imaturi, nici nu stiu de ce imi obosesc capul sa iti explic cum functioneaza viata cand voi v-ati nascut ieri. Foarte urat din partea ta ca il bati la cap de 4 ani sa te ia de sotie. Sunteti tineri. Exista alte chestii mai importante la 20 ani
La varsta ta imi era gandul la scoala si cariera nu la maritat
Mai fetita, hai sa te învăț ceva despre viata ca pare ca esti necoapta.
Prostiile astea ca te cere pe plaja, in Dubai, in Paris, astea trec, astea sunt asa apa de ploaie.
Important e daca va tine casnicia?, acolo iti urez bafta.
Cine a zis de Dubai și Paris? ...sunteți culmea.
Adică gen aveam alte așteptări, după cate ii povesteam cum mi-as dori sa fiu ceruta știind ca el este o persoana care trebuie împinsă de la spate sa facă ceva. El nu este dolc romantic, chiar dacă la începutul relației nu se comporta ca acum