Doua variante, unu - nu-l interesezi, doi - ii prea mototol ca sa rezolvi ceva cu el. Lasa-l sa mai creasca, sa dospeasca.
Lasa`l in paceeee! Clar te-a bagat pe inv ca nu vrea sa vorbeasca cu tine, poate ti-a dat chiar ignore deci NEXT nu cred ca vrei sa stai sa te milogesti de el sa poarte o conversatie cu tine!
Deci stii asa de bine sa te exprimi incat am inteles tot si nimic. E stanjenitor.Stai cu un tip el nu vorbeste cu tine. Clar ca nu vrea sa aiba de aface cu tine.
Te rog urmatoarea data cand pui o intrebare scrie cat de cat corect gramatical si exprima-te mai frumos... :-))
Eu cred ca prietena ta a planuit ceva cu acel baiat. sa vada cum reactionezi, daca iti place de el sau doar vor sa iti faca o glumita. De ce te-ar mai fii intrebat de statusul lui daca nu vroia sa iti atraga atentia?
Incepe sa vorbesti cu el deschis.intreaba-l la ce scoala este,ce ii place sa faca, genuri de muzica. etc
mai mult nu stiu, daca abia ati inceput sa vorbiti
Este simplu odata ce nu tia raspuns si tea bagat pe invizibil nu te mai place dar tu ai putea sai spui pe sleah ce gandesti...
Nu mai pune bot pe net daca are vreun baiat sa iti zica ceva te va chema la o plimbare ceva de ceva sa vorbiti fata in fata