| RegardeLeCiel a întrebat:

Vreau raspunsuri de la baieti! Oare de ce un tip imi zice sa nu ma aplec? M-am aplecat sa-mi leg sireturile. Oare i se scula? Nu suntem impreuna dar ne cunoastem printr-o amică de ale mele si am mai iesit in oras, dar nu doar noi doi. Vreau sa stiu cum gandesc baietii ...so:baieti,voi de ce ati zice asta unei fete?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se gandeste ca ii faci un oral sau iti vede curul si vrea sa ti-o bage de aia evita fanteziile alea

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca a fost un porc.
Dar asa ceva nici nu se baga in seama, treci mai departe si ignori porcii.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pozitia corpului femeii in cazul/situatia precizata reprezinta una din pozitiile de sex apreciate de multi masculi care uneori devin intaratati de fantezia sexuala imaginata. big grin

| Sofer a răspuns:

Poate. Se vede fundul ala perfect când te apleci de îți vine să îl plesnești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi nu as zice. Dacă m-aș pune in locul lui, as zice-o sa mă pot controla, sa nu clachez. Și să pot discuta normal fara să mă gândesc la sex laughing

Știu că fetele o sa facă asta conștient sau inconștient să mă uit eu in direcția aia, deci nu are rost să-i zic, bănuiesc că de asta o face să mă uit eu la fundul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am spus asta mai multor fete cu care ieșeam și s-a întâmplat asta la un moment dat. Câteodată o spunem in glumă, dar de cele mai multe ori era aluzie sexuală. Era la modul "nu te mai apleca că mă exciți și poate dacă îți dau de înțeles asta ajungem sa facem sex". Cam asta era în capul meu la momentul respectiv.

| Anonim0310 a răspuns:

Conteaza mult cu a spus-o daca a fost in semn de gluma /flirt poate voia sa iti aduca in atentie ca il excita sa te vada in aceea pozitie