| ing3rd3mon4u a întrebat:

Vreau raspunsuri de la mai multi baieti. Vreau sa vad cum gandesc baieti, bineinteles si fetele pot raspundebig grin

Astazi am vorbit cu prietenul meu, avem 10 luni impreuna dar e o relatie la distanta, am incercat sa il las 1 zi maxim 2 sa vad ce face, daca reactioneaza, ne'am impacat recent, dupa cateva zile el a inceput sa se comporte urat. Urat adica sa imi vorbeasca cu nepasare, cu indiferenta, de exemplu astazi cand am incercat sa vorbesc cu el mi-a spus : nu am chef sa vorbesc despre asta acum, nu am chef de tine. lasa'ma in pace, nu e vina ta ca ma comport asa este vina mea.
Iar eu plangand i-am spus ca ma doare ce zice ca voi astepta sa ma caute sa vorbim.si mi-a zis mai multe vorbe care dor.

Stiu ca ma iubeste, dar de ce se comporta asa? si nu spune'ti ca are pe cineva ca bag mana in foc ca nu ma inseala.
cryingsad.

Ce trebuie sa fac in situatii de genul acesta?
cum trebuie sa procedez?
Nu vreau sa il pierd sincer.Il iubesc.

DAu fundita!

La multi ani!

Răspuns Câştigător
| hardilau29 a răspuns:

Cel mai greu lucru este sa renunti la persoana iubita, si nu cred ca mai poti face altceva. Eu in locul tau daca as fi fata l`as intreba direct. "Tu chiar nu mai tii la mine?" si poate incerci sa o iei de la inceput cu totul sa uitati de tot, poti sa-i propui sa uitati de tot si sa o lauti de la inceput, iar daca te trateaza cu indiferenta atunci cred ca nu te mai place. Nu pot sa`mi dau seama ce l-a determinat sa faca asta, greu mai gasesti fete care sa iubeasca asa de tare pe cineva.

21 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Eu nu sunt asa sigura ca te iubeste,dar daca vrei sa afli,lasa-l in pace,nu-l mai suna,da-i de inteles ca reactionezi dupa faptele lui. Daca te iubeste,atunci isi va schimba comportamentul,daca nu, mai bine va despartiti, chiar daca il iubesti.Nimeni nu merita sa te injosesti pentru el.Sa ai grija de tine :*!

| Sburatorul a răspuns:

Stai stai stai. Deci, tu ai vrut sa fi indiferenta cu el (o zi / doua) si nu iti place cand el te tradeaza cu o oarecare indiferenta.
De ce faceti pe indiferentele? T_T si pe noi ne doare.

| ing3rd3mon4u explică (pentru Sburatorul):

Am incercat sa ii raspund cu aceiasi moneda sa vada putin cum este. Dar eu nu pot sa rezist. sunt prea slaba de inger.sad.si i'am zis sa imi explice de ce se comporta asa si mi-a spus ca o sa ma caute el cand o sa vrea sa vorbim ca pana atunci sa nu il deranjez. intelegi acum? Ce sa fac?

| Sburatorul a răspuns (pentru ing3rd3mon4u):

A sad Daca zici ca si el a fost indiferent e de inteles atunci. Probabil au dreptate ceilalti care ziceau ca poate are probleme personale (in familie poate)...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sburatorul):

Fata a mentionat ca el nu are probleme in familie. Daca esti baiat si te-ai purtat asa cu o fata,si chiar daca nu te-ai purtat,iti poti da seama de ce se poarta asa e logic.E prea moarta dupa el si el nu mai are dupa cine vana, si nu mai are acelasi interes, e prea sufocanta si s-a saturat.Ar trebui sa isi schimbe ea comportamentul daca vrea sa se schimbe si el, dar e greu si nu se stie daca ar mai putea fi ca inainte, dar oricum se vede k ii e greu sa renunte ei.

| DrunkenRat a răspuns:

Ia relatia de la inceput, dar numai tu, nu el. Oamenii isi pierd interesul dupa o perioada, mentine-i interesul, flirteaza iar.

| SiCeDacaRisc a răspuns:

Eu cred ca prietenul tau are probleme in familie straight face
" nu e vina ta...e vina mea"
Poate nu s esimte capabil s aiti povesteasca 9relatie la distanta, posibila neincredere, sau frica de faptul ca ti-ai putea schimba parerea despre el, vrea sa se arate un baiat puternic, nu vrea ca tu sa-i cunosti punctele slabe)
In orice caz, nu mai plange, nu are rost. Daca el e cel slabit eu spun sa-i fii alaturi, sa-l sustii, pentru ca daca e ranit dintr-o oarecare parte, el isi va gasi sprijinul in tine si se va descarca. Vei vedea atunci ca de fapt are mai multa nevoie de tine decat crezi big grin.
Fa-l sa zambeasca prin simpla ta prezenta! happy bafta! ♥

| anonim_4396 a răspuns (pentru SiCeDacaRisc):

Doamne,chiar nu cred ca probleme in familia au vreo legaturalaughing.Eu cred ca s-a saturat de tine sincer, cunosc foarte bine baietii.e plictisit.Nu mai fii asa disperata dupa el si moarta ca el vede si de aia te respinge, fii si u mai indiferenta.

| SiCeDacaRisc a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am vorbit pe baza unui caz concret big grin (cunoscut).
Si la urma urmei fiecare cu parerile lui kisswinking.

| hardilau29 a răspuns:

Eu cred ca are ceva probleme in afara relatiilor voastre. Mai faceam si eu asa cate odata, ori ma dadeam suparat ori chiar eram suparat si nu aveam chef de nimeni si nimic, si nici de fata iubita. Dar eram suparat doar ca sa ma bage ea in seama si sa ies in evidenta. Eu zic sa-l 1 zi doua sa se linisteasca si apoi poti sa porti o discutie cu el si sa va impacati. Mai lasa de la tine daca chiar il iubesti asa mult, dar nici prea mult.

| ing3rd3mon4u explică (pentru hardilau29):

Doar ce am vorbit acum cu el, imi vorbeste cu nepasare, indiferenta si imi spune cuvinte care dor. Nu are probleme cu familia. a zis ca vrea pauza ca o sa ma caute el, ca sa nu il mai deranjez.Dar pe mine ma doare foarte tare ca el se comporta asa cu mine pentru ca el il iubesc mult. imi este frica sa nu ma caute. Oare ce sa fac?

| ing3rd3mon4u explică (pentru hardilau29):

Imi poti lasa id'ul tau? daca nu este nici un deranj, desigur. dar daca nu vrei nu este nici o problema.
starea care o are el o sa ma raneasca atat de tare incat m'a ranit ultima data, si am tacut.am plans,, dar nu i'am zis niciodata acele cuvinte dureroase pe care el mi le'a spus.
totusi incerc din toate puterile sa gandesc pozitiv dar sunt praf.nici macar nu l'am intrebat cat timp va dura aceasta pauza de frica sa nu imi zica ca nu ma va cauta, sa nu il stresez la cap.

| hardilau29 a răspuns (pentru ing3rd3mon4u):

Uite alexu_hardy_29 te astept cu drag.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ing3rd3mon4u):

Scumpo,am o relatie de 2 ani. Cand un baiat vrea pauza, ori e plictisit ori exista o alta fta.Dat de obicei plictisit.Asta inseamna ca nu te mai iubeste ca inainte, sau chiar nu mai simte dragoste pentru tine.Nu iti zic sa te resemnezi,si chiar daca nu sunt baiat ii cunosc,dar incearca sa accepti situatia si sa fii si u la fel de indiferenta, rece, distanta si nepasatoare cu el.Arata`i ca te poate pierde daca vrei sa fie ca la inceput,daca nu nu ai nici o sansa pentru ca el s-a saturat de tine mai clar.Dar e urat si sa stai sa te rogi de el,nu te mai umili,nu`i mai arata ca suferi,arata-i ca ti-a pierit interesul pentru el si vrei ceva nou, distreaza-te si lasa-l sa te vaneze din nou.Si incearca sa treci peste deceptia asta si sa fii mai puternica, pentru ca daca el se va desparti de tine sa nu intri intr-o depresie.Fii calma si trateaza-l cum o face si el.

| ing3rd3mon4u explică (pentru anonim_4396):

M'a sunat aseara si am stat de vorba.am discutat amandoi.big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru ing3rd3mon4u):

E bine ca ati discutat. Daca a existat un motiv pentru care s-a purtat asa,o scuza,o explicatie atunci e bine.Dar oricum, daca a fost intr-un moment in care nu stia daca mai vrea sa fie cu tine si se simtea satul si plictisit, atunci e clar ca ar trebui sa schimbati ceva la aceasta relatie.Incearca sa nu mai fii asa sufocanta,disperata dupa el si mai lasa-i spatiu,incearca sa-ti mai faci si u momente in care sa fii mai indiferenta, nepasatoare si rece, ca sa simta ca trebuie sa te vaneze iarasi.Mentine-i interesul treaz,mai fa-l si gelos,arata-i ca te poate pierde,nu-l mai face sa fie asa sigur pe el si nu-l mai lasa sa te controleze,nu-i mai arata cand suferi asa indepartezi baietii, nimeni nu te iubeste din mila, asta e adevarul.

| hardilau29 a răspuns (pentru ing3rd3mon4u):

Cel mai greu lucru este sa renunti la persoana iubita, si nu cred ca mai poti face altceva. Eu in locul tau daca as fi fata l`as intreba direct. "Tu chiar nu mai tii la mine?" si poate incerci sa o iei de la inceput cu totul sa uitati de tot, poti sa-i propui sa uitati de tot si sa o lauti de la inceput, iar daca te trateaza cu indiferenta atunci cred ca nu te mai place. Nu pot sa`mi dau seama ce l-a determinat sa faca asta, greu mai gasesti fete care sa iubeasca asa de tare pe cineva.

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Lasa-l in pace. Apoi dupa 7 zile daca nu te cauta ii spui clar ca te-ai saturat de indiferenta si daca nu isi schimba comportamentul ati terminat.Stiu ca e greu dar asta e.

| HendrixKafkaLOVE a răspuns:

Bună. Îmi pare rău să aud asta, dar în același timp mă bucur că ai parte de un astfel de băiat și de o astfel de relație, bineînțeles! Motivele pot fi foarte multe: de la probleme în familie la dorul pe care îl poartă pentru tine! Vorbește cu el, dacă aveți încredere unul în celălalt, va vrea să-ți spună ce se întâmplă cu el! Spune-i ce simți, iar dacă te dezamăgește: te jignește sau din contră spune că iubește sau place pe altcineva, măcar nu e vina ta! Sfatul meu e să vorbiți și cine știe... poate îi faci o surpriză și mergi pe la el! Doar e vacanță!
Îți urez noroc în ce va urma și...Peace!

| alexandru171 a răspuns:

Relatie la distanta seamana cu povestea mea te-ai vazut cu el pana acum trimite-mi idul tau sa ati spun eu despre o poveste cu relatie la distanta cum sa sfarsti sucesc pup

| ing3rd3mon4u explică (pentru alexandru171):

Buna:d...
uite id este : alina_andreea_10@yahoo.com

| alexandru171 a răspuns:

Esti pe mes acum?