Am auzit ca atrag fetele pentru poze si filmulete nu prea ortodoxe.gen ca l pune sa s dezbrace si sa l faca nu stiu c poze sau asa...acum nu stiu sigur...doar din auzite
Asa au patit si doi amici de-ai mei, baietiSi tot asa, pe strada, si le-a cerut 50 de lei taxa de inscriere. Dar s-au prins de faza si nu au cazut in capcana.Eu zic ca oricine si-ar da seama ca e o inselatorie. Tu ai cazut in plasa lor, din pacate, ma refer ca ai pierdut 50 lei.Chiar daca zici tu ca nu-s banii o problema dar totusi...Pe viitor nu mai fi asa credula, mai ales daca iti cer bani de la inceput.:*.
Hei stiu prin ce treci. si pe mine m`au luat de pe strada [la piata unirii] m`am dus la sediul lor am platit taxa de 50 de lei, mi-au facut cateva poze si peste cateva zile m`au sunat iar sa ma duc la "casting ". Am fost, mii s-au pus cateva intrebari mai personale iar dupa am discutat despre contract. Cei 50 de lei nu sunt platiti degeaba, sunt platiti pe tot anul in care noi vom face cursuri diferite si vom fii chemati la evenimente.iar dupa 1 an daca ne selecteaza ei pentru a fii deja profesionisti noi trebuie [nu neaparat] sa facem contrat iar taxa pe al 2-lea an va fi de 8 milioane [800 lei]. Cam atat stiu. Cat de seriosi sunt habar nu am dar eu continui sa am incredere in ei iar daca se dovedeste a fii neseriosi voi suna iar la ei, le voi pune o sumedenie de intrebari sau daca cine stie ajung sa ii dau si in judecata sper ca ti-am fost de folos :*