Iti spun din propria experienta. Alege ambele variante! Tu, fi smechera! Fa in asa fel incat toate sa fie in avantajul tau. Axeaza-te pe scoala, cand ajungi acasa, invata! Asa vor vedea parintii ca nu te influenteaza prietenul tau cu nimic. Incearca sa iei note bune, poate si mai bune decat cele dinainte sa fi cu prietenul tau! Si nu renunta la acel baiat. Chiar daca nu i-a placut cartea, daca tu il iubesti,e viata ta! Eu nu las pe nimeni sa se bage in viata mea, inclusiv pe parintii mei! Da bun, ii ascult,zic ca ei si fac ca mine! Apoi, iti mai spun o chestie. Nici parintii mei nu erau de acord cu prietenul meu, cu toate ca nu il cunosteau. Dar le-am facut cunostinta cu el.L-am adus acasa,ceea ce ar trebui sa faci si tu,cat de curand! Altfel se va pierde relatia dintre voi. L-am adus acasa, inca o zi si inca o zi, au inceput sa vorbeasca, sa se cunoasca. Si usor, usor si-au schimbat impresia despre el.Au vazut ca nu e atat de rau, ca are grija de mine, ca ma respecta! Eu ti-am spus din propria experienta. Si asa nu am renuntat nici la scoala (sunt clasa a 11-a) Si nici la el (suntem de 2 ani impreuna)! Multa bafta :* si iubiti-va
Buna! Daca as' fii eu in locul acelei fete, m-as intalnii cu acel baiat pe ascuns, fara ca cineva sa stie! De multe ori imi iese cu mintitul si ascunsul)). Bafta!:*
Daca-l iubeste cu adevarat ii av fi f greu sa-i dea papucii eu spun sa organizeze o intalnire la care sa participe parintii ei, el si ea (poate chiar al ea acasa)si asa parintii vor vedea ec fel de persoana e baiatul, ii vor afla anumite etape din viata sa si poate asa fata va putea sa pastreze relatia cu el si aprintii sa fie multumiti.
emiliancftepup întreabă: