Dragostea e frumoasa. Depinde tu cati ani ai ca sa-mi dau seama in ce masura esti potrivita pentru a incerca sa accelerezi procesul dintre cei doi. Ai putea vorbi cu fiecare-n parte si sa vezi ce vrea unul de la altul. Daca ai 13 ani ti-as zice sa stai in banca ta. Daca esti mai mare decat baiatul atunci eu iti zic ca esti in masura sa vorbesti cu ei. Pentru ca o persoana cand vine vorba de luat decizii asculta mai mult de persoanele mai experimentate decat de copile mici (de obicei e ceva de genul: "Da, mersi pentru sfat," dar in mintea lui -Nu ascult sfaturi de la o pustoaica-) Acum nah... sper ca o sa-ti faci "curaj" si o sa vorbesti cu fiecare-n parte dar daca o faci (si sper ca da) atunci vorbeste mai intai cu fata iar daca fata iti zice ca-l iubeste atunci cand ii vei spune lui acest fapt el va fi ceva in gen: "Serios? Si eu o iubesc dar mi-era frica de un posibil refuz". Bafta . Apropo, FUNDA? Te rog.
Multumesc mult DoarSteff si da eu sunt de aceiasi varsta cu baiatul...pana acu a mers bine dar acum sa vedem ce iese...inca odata multumesc
Anonima17191 întreabă: