Buna vreau sa ajut o prietena... ia nu prea stie sa sarute, dar eu nu stiu cum sa-i explic, m-ati putea ajuta? vrea sa sarute cat mai bine

fundita

15 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca o saruti tu e de-ajuns, va invata din miscarile tale!

Asa invata toata lumea!

| TąNyą a răspuns:

Arată-i. tu. sărut-o, învaţ-o.

FantaSZy.

| andradat a răspuns:

Spune'i ca nu este nimica de invatat si ca totul vine de la sine. Desi, sincer eu nu cred ca este vorba de o prietena, eu cred ca este vorba de tine dar iti este rusine sa recunosti. happy
Inseamna ca nu te'ai mai sarutat niciodata. Ce e de facut? Daca iti este chiar asa de frica, intra pe youtube si scrie How to kiss. Acolo o sa iti dea mai multe detalii, care si alea la randul lor, sunt degeaba deoarece nu sunt teorii de invatat. E pur si simplu un sarut. Buzele se ating, gurile se deschid, si incepe un joc intre cele doua limbi. Ai sa vezi ca dupa primul sarut nu vei mai avea probleme. happy
Succes pusi.

| Emma a răspuns:

Pff
Cand va vad asalaughing
Mai, nu trebuie sa iei lectii pentru asta.rolling on the floor
Nu`i mare inginerie.oh go on totul vine pe moment si de la sine.
Daca vrei s`o ajuti saruta`te u cu ealaughing))

| Emma a răspuns:

Pff
Cand va vad asalaughing
xoxo

| Emma a răspuns:

Pff
Cand va vad asalaughing
xoxolove struck

| semy a răspuns:

Sigur sigur e vb de o prietena? eu nu cred, ce putem explica noi aici cand tu nu stii sa ii explici fata in fata, eu cred ca e vb de tine insati, e vb de un joc cu limbile, totul vine de la sine

| lolitaa a răspuns:

Baga o bomboana intr-un pahar cu apa si incearca sa o scoati de acolo cu gura.winking e haiosdda poate reuseste asa

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a răspuns:

Ba pare amuzant da va zic o faza asa eram si eu nu styam nici ce sa fac si m-a invatat varamea o tt bateam la cap si mia arata la urma cum se face si m-am sarutat cu ia si acum na stiu normal ca stiu nu-i mare chestie laughing sarutate cu ia e foarte simplu normal daca si ia vrea si o sasi dea singura seama ca stie sa sarute foarte bine

Semy eu de asta nu stiu sa-i explic caci eu m-am sarutat si totul a venit de la sine... m-am lasat puratata de val si nu eram stresata deloc eram chiar relaxata tongue

Semy & andradat exact de asta nu stiu sa-i explic caci eu cand m-am sarutat totul avenit de la sine m-am lasat puratata de buze si a mers binetongue

| Cindy_9809 a răspuns:

Ii explici pasii de baza, restul v-a invata de la prietenul ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sarutate u cu ia id mess. baciulucian15

| zuzzu a răspuns:

Exerseaza... exerseaza :]