La 17 ani și cu acces la internet e posibil chiar sa nu ai deloc habar despre cum funcționează reproducerea la oameni?
Trist.
Bună draga mea poți rămâne gravidă doar prin contact sexual și asta înseamnă sex ce ti-am explicat acum câteva luni eu și iubitul meu facem în fiecare seara el doarme dezbracat in fiecare seara și eu dorm pe pieptul lui Nici noi nu am trecut la sex până acum e prea devreme și nici noi nu vrem copiii acum și noi vrem să terminam școala și după trecem la lucruri serioase deci fără teama nu ramai gravidă îți explic din nou cum sa procedezi ca să ai o seară minunată rima dată Sarută-l pe buze apoi ridicai tricoul foarte încet dacă are cămașă desfaio nasture cu nasture nu dintr-o data ca așa nu se va simiți bine deloc după ce l-ai dezbracat întindel pe spate sărutal pe buze apoi coboara pe gat pe piept sfarcurile sunt importante sărutăle Mangâie-le joaca-te cu limba pe ele și o să vezi cum geme de placere apoi cobori cu buzele pe burtică Mangâie-l săruta burtica mai jos de burtică nu te duce nuii da pantaloni jos pentru ca dacă faci asta el va înnebuni și va vrea să facă sex fa cald în casa să nu fie frig apoi Lasă-l pe el sa te dezbrace pe tine și stați dezbrăcați toată noaptea poți dormi pe pieptul lui începe acum curaj fără frica nu rămâi însărcinată sucess și o seară minunată împreună