Totul depinde de ceea ce tu simti.
Eu una ma bazez pe caracter. Ca frumusetea e trecatoare.
Atata timp cat ma inteleg cu persoana respectiva, ma respecta, ma asculta, ma face sa ma simt speciala, si nu e cel mai frumos de pe pamanat, nu ma intereseaza.
Eu prefer caraterul unui om, pentru ca ala, e foarte da foarte rar.
deci DA, CARACTERUL.
sper ca te-am ajutat
Uite deci eu nu-s tiu daca sa fiu cu un baiat sau nu e greu...sidin ce motiv s-a tuns cand am incepu scoala si are fata cam de copil si nu stiu ce sa fac.sti cum sunt fetele vor un baiat cu un an doi ma mare...deci conteaza caracterul daca o sa-mi placa de caracterul lui bine inteles o s afiu cu el nu prea tin cont de fizic sper ca te-am ajutat!
Eu cred ca atunci cand iti place de o persoana conteaza in primul rand caracterul, pentru ca daca nu te intelegi bine cu acea persoana si nu-ti place caracterul ei, degeaba ai o relatia cu ea, insa in legatura cu frumusetea, e cam subiectiva, fiecare vede oameni in mod diferit, si intr-o relatie vrei ca cel de langa tine sa arate bine, dar totusi, sentimentele sunt acelea care conteaza si nu ar trebui sa pui capat unei relatii din cauza aspectului, si mai ales daca va intelegeti bine si daca va potriviti.