Nu se poate sa ii iubesti pe amandoi si sigur nu-l iubesti pe Alex. Daca il iubeai, nu ti se punea pata pe Daniel. Mai bine hotaraste-te ce simti pentru ei, ca sigur nu e iubire...
Nu ezita! Adui pe amandoi in fata ta! si punele niste intrebari,, capcana,, ca sa vezi cine te iubeste mai mult si apropo fa ce iti spune inima ta nu ce spun ceilalti!
Heii! In primul rand nu prea conteaza situatia financiara.In al doilea rand nu poti fi cu aman2 deodata,asa ca trebuie sa te hotarasti pe care sa il alegi. Daca Alex e departe de tine,nu inseamna neaparat ca nu puteti avea o relatie, dar daca o sa aveti una o sa apara certuri si neintelegeri.Tu esti singura care poate alege intre cei doi, dar can o faci fi sigura ca alegerea luata e una buna.
Sper ca ti-am fost de ajutor si succes!
;**
Funda?
Nu pot sa zic decat ca peste 4 ani sau mai putin nu o sa fii cu niciunu deci ramai cu ala cu care esti acum si cu celalalt imprietenestete dar nu o face in asa fel incat ca actualu sa creada ca il inseli pentru ca tine la tine si celalalt nu...
Nu stiu. dupa detaliiele pe care le-ai dat amandoi sunt perfecti. eu as alege pe cred ca pe Daniel
Nu poti fi indragostita de 2 deodata. Doar unul e alesul inimii. Fa ce-ti zice inima. Sunt sigura ca acolo in inima ta il iubesti mai mult doar pe unul. Iar pe celalalt il iubesti ca pe un amic.
Succes si nu uita: fa ce-ti zice inima!
Ms mult stiti ce am facut? i-am ales pe aman2. alex e departe si nu ma poate supraveghea asa ca daniel ma satisface la scoala si alex cand vine! mersi mult de raspunsuri! va iubesc
Ah, aici sunt mai multe detalii. Tu vrei sa te si mariti cu unul din ei? Daca este asa, atunci du-te la sigur, Alex pare afacerea anului. Dar daca nu te gandesti inca asa departe in viitor, Daniel este mai aproape si ii un tip fain. Dar se poate totusi sa fie teapa, un colier cu "nestemate" de sticla...