| blueeyes_3450 a întrebat:

vreau sa-i fac o surpriza sotului meu si nu stiu cum sa procedez.Eu sunt insarcinata in 34 de saptamani si nu am mai facut sex cu el de vreo 2 saptamani. El este foarte stresat atunci cand facem dragoste, spune ca ii e frica sa nu ma loveasca, si in ultimul timp am hotarat sa nu mai facem deloc.Intr-adevar e un pic mai greu pentru el dar as vrea din tot sufletul sa-l destresez, ca mi-e foarte dor de el.Recunosc nici eu nu am facut mare lucru ca sa fac sa mearga treaba, l-am lasat mai mult pe el sa faca tot, ba chiar m-am suparat cand n-am reusit sa terminam ma gandeam ca nu-i mai place de mine.Cum sa procedez, dati-mi niste idei va rog.

8 răspunsuri:
| Just4FunHD a răspuns:

E cu gandul la copil. Frica e de inteles. Daca spui ca l-ai lasat tot pe el sa faca tot, s-o fi saturat si el sa fie doar el capul actiunii. Ne-o placea noua sa fim dominanti, dar uneori ne place sa fim si dominati. Ia si tu initiativa si adu ceva nou in relatie gen frisca(daca nu ai facut pana acum) sau legatul la ochi sau in alte locuri cu exceptia patului, Filmati-va... fara caseta doar in direct la tvhee hee. E imposibil sa nu ii placa de tine, revino-ti. Doar esti femeie si ai un copil cu el, nu?
Conversati, spune-i cat de mult te excita cand face aia cat iti place cand face cealalta.Succes si sa-ti traiasca bebelu si sa fie sanatos >big grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar o cină în oraș nu merge?
Pa, pa.

| iepurila123456 a răspuns:

Pai e frica sa te loveasca unde e copilul si asta inseamna ca e problema darspunei asa nu iti fie frica o sa am grija sa nu ma lovesti dar te rog fa sex cu mine acum te rog cred ca ti-a fost dor sa faci cu mine te rog mai fa cu mine te rog
funda?

| hamham_1461 a răspuns:

Pai eu iti spun ca daca vrei ca sa ai placeri lasa sa te atinga pe sani pe p*******a daca nu aveai burtica mare facea si tu ceva de genu un swou de striptis si gata nu tio mai baga mare scofala ce minte ai si tu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blowjob

Abh
| Abh a răspuns:

Daca sarcina ta este fara probleme( dureri de burta sau sangerari), puteti incerca sa faceti sex in pozitie laterala, el fiind in spatele tau. Daca nu este violent, nu se va intampla nimic rau. Sexul nu este contraindicat in sarcina, cu conditia ca sarcina sa fie una fara probleme.

| someone24 a răspuns:

Esti sotia lui veti avea un copil, spui ca ii este teama sa nu te loveasca cand faceti dragoste si te gandesti ca nu ii mai place de tine? Nu cred asa ceva. Cel mai bine ar fi sa va axati amandoi pe nasterea copilului puteti discuta mai mult, arata-i ca il iubesti prin alte moduri nu numai sex. aveti timp destul dupa nasterea copilului.

| suzy_5549 a răspuns:

Am si eu o fetita de 2 ani, in primele luni de sarcina am trecut si eu prin asta pana am mers si am intrebat un dr ginecolog care mi-a spus ca nu e nici o problema, in ultima luna e indicat sexul pentru dilatare