| kiddscream a întrebat:

Buna vreau sa imi dati niste sfaturi in fine hai sa va zic povestealaughing

deci eu azi ma duc la magazin sa iau o punga de napoitane. avand in vedere ca mie imi plac dulciurile m-am dus azi si il vad pe baiatul pe care il plac venind si el la magazin eu ii cer la vanzatoare sa imi dee de ** lei napolitane si baiatul pe care il plac este in spatele meu si eu tragand cu "coada ochiului" vad ca se uita la mine si nu numa si cand merg pe afara vad ca imi vorbeste frumos imi zambeshte etc. asta inseamna ca ma place?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,asta inseamna ca te place si posibil sa ii fie rusine sa-ti spuna.Zambeste-i si tu, vorbeste-i si fa-l sa se simta degajat in prezenta ta, asa incat sa poata sa-ti spuna ca te place.Cauta sa fii singura cand il vezi ca daca esti cu vreo prietena poate se rusineaza sa vorbeasca de fata cu ea...Mult noroc!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| chiury a răspuns:

Aha, el incearca sa iti dea semne ca te placehee hee

| kiddscream explică:

Ultumesc de raspuntoate mi-au fost de mare ajutor de aceea nu pot sa dau fundita pentru toti mi-au fost de ajutor mersi mult de tot:*

| Andrey43 a răspuns:

Da te place! incearca sa vorbesti cat mai mult cu el, spune-i cal placi, imprietenestete cu el si intreaba-l daca ar vrea sa aiba o relati cu tine(asta daca doresti tu). bafta!

| Abstract a răspuns:

Daca nu ii spui ca il placi atunci nu o sa afli ca te place. Incearca sa comunicati mult.Succes

| dr1nco a răspuns:

Posibil. Daca se comporta la fel incearca sa te bagi tu in seama cu el, poate e mai timid si ii este greu sa o faca.

Succes!

| andreutza_9840 a răspuns:

Te place sau macar te simpatizeaza.
Incearca sa afli mai mult ruganduti o prietena sa-l intrebe sau pe altcineva sa-l intrebe.

Fundita plzzz.big grin