anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi spuneti ce as putea face in situatia asta. Din septembrie imi place de un baiat pe care il cunosc de cand eram mica. In generala ma tot tachina si se baga in seama cu mine mai mereu si vorbeam aproape despre orice, adica pana si diriga credea ca ma place. Acum in liceu s-a pus cu o fata. Si faza este ca atunci cand vorbim pe mess, pe facebook prin mesaje are curajul sa imi spuna orice, si la la liceu cand e singur la fel, dar atunci cand e cu prietena sa nici nu ma saluta baga capul in pamant si nu ma priveste. Am incercat sa il uit, ca nu vreau sa ii stric relatia ca nu este frumos dar totusi as vrea sa stiu daca ma place. Adica cand ii vad impreuna nici nu se tin de mana, nici nu se saruta, de parca s-ar fi pus cu ea sa ma uite pe mine.Nu stiu daca e o coincidenta sau nu dar in seara cand ne-am certat peste cateva ore s-a pus cu ea. Deci are rost sa ma mai tin dupa el?

6 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

Nu,nu te baga

| neutrino a răspuns:

Asa cum este si normal, in astfel de situatie trebuie sa stai de o parte.

| Azµre a răspuns:

Stai în banca ta, numai are niciun rost.

| WildDream a răspuns:

Si eu sunt de parere ca nu mai are rost, lasa-l in pace sa stea cu ea.

| Liliana1981 a răspuns:

Nu, nu are rost.

| wLt a răspuns:

Si eu am aceeasi situatie, numai ca la mine e fata..Si eu o plac, stiu cum e, ni s-a distrus visul, eu is genul mai timid si as zice sa ii zici pe fata tot, ca il placi, ca il iubesti de mult si te-ai indragostit de el din septembrie, ma rog, daca nu esti timida.Ok, sper ca te-am ajutat, multa bafta, si bineinteles daca el nu te vrea, nu te baga, this is the life, mai sunt baieti..Bafta!