| ClaudiaDiana2000 a întrebat:

Buna vreau sa imi spuneti cum pot sa fac un barbat de 23 de ani sa tina cat de cat la mine, sa se ataseze macar de mine ce trebuie sau ce pot sa fac..va rog e urgent dau funda:*

Răspuns Câştigător
| ZeRRo a răspuns:

Presupun ca tu nu ai multi ani si ca e diferenta mare intrevoi.probabil o sa primesti o gramada de raspunsuri emotionale( dragoste, fii tu insuti, etc) asta e o prostie. daca diferenta e mare doar atractia fizica, sexul poate sa faca ceva dar nu sa duca si la iubire.probabil tu esti indragostitta de el si de aceea esti subiectiva...dar raspunsul este SEX ..trist dar adevarat

7 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Un oral.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așa cum faci și cu alții, bănuiesc că la 17 ani ești cât de cât matură, nu?
Pur și simplu, arătă-i că te duce mintea, caută ceva cu care să îi trezești interesul, dă-i atenție și în același timp nu părea disperată, adică nu să te dedici numai lui că e o prostie.

| onlyagirl a răspuns:

Fii tu! nu ai de ce sa te schimbi pentru nimeni, si nici sa schimbi pe cineva dupa bunul tau plac. daca o sa te iubeasca, te va iubi pentru ceea ce esti tu!

| DaRyuSN a răspuns:

Depinde, daca e mare diferenta de varsta dintre voi va fi mai greu sa se ataseze, maiales in cazul in care esti minora.
Arata-i ca ai o gandire matura, imbraca-te sexy, ai putea avea o sansa!
Iti doresc succes!

| TruLeaLea a răspuns:

Fii diferita..arata-i ca poate avea incredere in tine.fii ca un prieten, dar tot odata fa-l sa gelozeze, dar nu exagera.

| mudpalyer a răspuns:

Parerea mea este sa fi sincera si sa ii spui ce simti crede-ma asa am facut si eu si sunt cu ea de 1 an si jumatate

| SentimenteAscunse a răspuns:

Pai depinde cati ani ai.
Crede-ma si eu trec prin asta.Al meu are 22happy Incearca sa vorbesti cu el, sa-i arati ca esti deosebita, dar nu te schimba niciodata pentru un baiat. Daca te place, te place asa cum esti.
Daca treci pe strada si el nici macar nu se sinchiseste sa intoarca capul inseamna ca nu-i pasa. Daca se uita la tine inseamna ca, chiar simte ceva pentru tine.
Eu doar am vorbit cu el si a inceput sa tina la mine.
SUCCES!