Buna, ai putea spre exemplu, sa ii pui inelul intr'o prajitura si sa i'o dai ei, du'o undeva intr'un loc romantic, surprinde'o...fa'i o declaratie de dragoste, fa'o sa se simta speciala in seara respectiva! Bafta
Eu am scos-o in oras,la o pizza,am vb in general despre noi, viitor, viata.Am mers in drum spre casa, i-am luat trandafiri, asa pur si simplu de fata cu ea.Inainte sa o las acasa, i-am oferit trandafirii, si inelul.Si asta a fost tot, nu te intinde tare, daca te iubeste accepta si fara sa sari din avion.
Hm. e plagiata ideea pe care ti-o voi spune dar merita : Iesiti undeva in oras, distrati-va, simtiti-va bine si apoi prefa-te ca ai nevoie de ceva( de ex ti se opreste masina in drum, iesi afara ii zici eu ca ai o trsa mica de scule in spate, ii zici sa ti-o aduca si in ea sa fie asezata cutia cu inelul sau ma rog. improvizeaza ceva de genul)cam atat
Succes! ai grija de tine si de ea!
Pe mine ma cerut prietenul la hotel.Ainchiriat o camera, a impodobito cu flori si lumanarele aranjate frumos si cand am intrat in camera s-a pus in genunchi si intr-o mana avea buchetul de flori si in alta mana inelul.Sa pus in genunchi si mi-a spus "Vrei sa fii sotia mea"? Eu am raspuns ca da.Gestul conteaza.
Cel mai bine (vezi si raspunsurile) sa fiti doar voi! nu o cere pe stadion sau te miri unde! k nu stii cum reactioneaza! nu conteaza cum si unde. spune-i ce simti pentru ea.asa in genunchi, si apoi intreab-o daca vrea sa se marite cu tine! bafta mare-n viata si un mare DA!