J p mine m-a inselat si m-am gandit la varianta ta,dar am renuntzat pentru ca am sp ca e mai bine!
acum catziva ani ma uitam la emisiunea aia test d fidelitate(stiu ca e fictiva)j chiar ma gandeam ca eu niciodata nu ar apela la asa ceva,e la fel cum i-ai baga u ispita p gat, cand el niciodata nu ar fi avut d gand sa te fi inselat.
gandeste-te poate maine te testeaza el, sigur o sa vb prin msj cu persoana respectiva si o sa o dai p flirt cu ea chiar daca nu vei ajunge sa.tzi inseli prietenul.parerea mea este sa renunti, acu u sti mai bine!
succes!
Uite eu nu garantez ca iubitul tau te-a mai inselat sau nu de atunci insa daca sa zicem ca el nu tea mai inselat si te afla ca tu ai fost cea cu mesajele o sa iti para rau tie dupa aia nu cred ca o sa ajungi la vreun rezultat prea bun daca apelezi la lucruri de genu asta
Pai daca te-a inselat in trecut, de ce mai esti cu el? nu face faze din astea cu sms, numere ascunse si chestii de acest gen. daca nu ai incredere in el, nu mai sta cu el!
Mai bine dai papucii, sunt o gramada de alti barbati. O relatie se bazeaza pe incredere si sinceritate. Daca nu mai este acea incredere atunci n-are rost sa mai continuati.Nu trebuie sa faci tu pe Ernest de la Tradati in dragoste.Bafta
Eu te sfatuiesc sa nu.ar putea iesi urat de tot daca afla.incarca sa fi mai atenta la atitudinea lui fata de alte fete si poti sa tragi niste concluzii de aici.sau ai mai putea sa ii spui ca ai observat ca tipa X se cam uita la el si ca ai impresia ca ii cam place de el si vezi cat e de incantat de ideea ca ar putea iesi cu ea.