| inloveforever a întrebat:

Buna happy. Vreau sa incep prin a va cere un sfat. Sunt o fire foarte deschisa si dornica sa cunosc o multime de persoane. Problema este ca sunt extrem extrem de timida cand sunt in preajma altora. Si asta ma ingrijoreaza. Parca ma inhib cand trebuie sa vorbesc cu cineva. Spre exemplu, cel mai mult am de pierdut in fata baietilor. Pur si simplu nu am deloc incredere in mine. Si doar ca sa zic sunt putim ametita sunt mai `` agitata``. Ce as putea face sa fiu mai plina de viata si mai sigura pe mine? Si sa nu fiu atat de pesimista sad? Va rooog mult, sfaturi utile! Fundaa

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Petrece mai mult timp in jurul baietilor si vei descoperi ca nu ai motive de inhibitie. Ba din contra!

| MskDesign a răspuns:

Fii tu insati si lasa complexele acasa! Vei vedea ca nu e mare scofala.

| ZuzuMissy a răspuns:

Cati ani ai? si care sunt motivele pentru care esti pesimista?

| inloveforever explică (pentru ZuzuMissy):

Am 16 ani
pai sunt pesimista, pentru ca 1. ma cred foarte naspa, urata si asa mai departe si din cauza asta nu ma pot integra cu cei din jur, desi lumea imi spune ca sunt frumoasa, dar am eu ceva fixuri de care nu pot trece
2. zilnic ma cert cu parintii, deja nu mi suport, si pur si simplu nu ma pot deconecta cat stau cu prietenii mei, de la problemele de acasa 3. cred ca o mostenesc pe mama cu pesimismul 4. sfaturi sad