Altundeva nu va mai puteti vedea? e aiurea sa mergi pana acolo doar pentru ea, dar poti sa incerci daca banii nu sunt o problema pentru tine, numai sa nu regreti, desi e mai rau sa regreti ce nu faci, deci nu te ingrijora pentru sarut, nu te agita cu limba pentru ca daca nu stii ce faci nu stii nici sa faci, ia-o usor mai aintai o pupi usor, sa nu creada ca esti nehalit si vrei sa o inghiti, apoi usor usor vezi ce-i place, daca are ea experienta va stii si ce-i place si vei vedea daca misca limba pe acolo te va atinge ea prima, daca i-o bagi direct pe gat poate o sufoci sau ii provoci greata... deci pupat deocamdata, pana castigi teren, o fata trebuie cucerita treptat nu invinsa ca nu e inamic. fiti prieteni si cunoasteti-va mesul e suficient deocamdata daca vreti sa vorbiti.
Las-o baltă să faci naveta pentru un sărut.nu se merită, sigur crede că eşti în limbă după ea!
Ba zii pur si simplu ca o placi si pupo ii simplu lasate prtat de val(de limba ei ).
In primul rand_nu este nici o problema daca te "plimbicu limba in gura ei"'dar ai grija sa nu te plimbi cu vreo masina ceva...
in al 2-lea rand-gaseste in subiect comun; iesiti la un "cico", plimati-va; fa-o sa rada si incete 'incete incearca sa o so saruti poate ai sanse
P.S:sa nu inchisi ochii cand incerci sa o saruti k s-ar putea sa trebuiasca sa te feresti de vreo palma sau ceva(asta in caz ca nu te place, daca esti sigur 100%ca te place stai linistit
Hey! Nu cred ca o sa rada prea multi de tine pentru ca nu ai avut inca primul sarut la 14 ani, din contra ar trebui sa aprecieze totusi pentru ca sunt destui care la 12 ani isi incep viata sexuala,cat despre sarut cred ca ar trebui sa vina de la sine, nu e un ghid pe care sa-l urmezi sau ceva de genu', pur si simplu lasa-te dus de val, asta daca vrei sa iti fie iubita, daca o placi intradevar.Multa bafta!
Sincera sa fiu eu nu m-as astepta la nimic [ fara suparare ]! De ce? Pentru ca majoritatea baietilor nu au curajul sa spuna ce simt ei la " corason " )) asa ca! Nu poti sa spui ca nu e adevarat. Dar tot o sa trebuiasca sa spargi gheata odata si odata, nu? Problema : cum spargi gheata fara sa o dai in bara? )))
Sincera sa fiu eu nu m-as astepta la nimic [ fara suparare ]! De ce? Pentru ca majoritatea baietilor nu au curajul sa recunoasca ce simt la " corason "! Dar pana la urma tot trebuie sa spargi gheata odata, nu? Problema : Cum spargi gheata fara sa o dai in bara? Rezolvarea : nu stiu )
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: