| Myself_5723 a întrebat:

Vreau sa le fac in ciuda la doua fete! Ele sunt surori si sunt mai unite si se prefac ca sunt smechere si rautacioase, sunt invidioase, dar nu le consider nu stiu eu ce vipere, dar as dori sa le fac in ciuda, au intors toti copii de pe strada impotriva mea, si asta ma doar! Ajutati-ma! Apropo eu cred ca mama lor le invata sa fie atat de rautacioase, deoarece in adolescenta mama mea si tatal lor au fost iubiti, iar parintii tatalui lui au vrut-o ca nora pe mama mea! Vreau sa le fac invidioase si vreau sa le enervez astfel incat sa le fac ciuda! Sa le zic ceva, ce? Ajutor! Replici etc...

Răspuns Câştigător
| aida009 a răspuns:

Cel mai bine este sa nu arati ca iti pasa si sa nu arati ca te afecteaza ceea ce fac ele.Asta le va inabuni.Si incearca sa fii mereu cu un pas inaintea lor (in materie de moda, scoala, etc.). Daca afli de cine sunt indragostite si le furi iubitul le va termina.Si nu uita poarta-te cu ele indiferent si nu neprietenos.

13 răspunsuri:
| Scândură a răspuns:

Buna! Tu chiar vrei sa te cobori la nivelul lor? Sa fi si tu vipera si rautacioasa ca ele? Arta-le ca tu nu esti asa. Ignora-le! Ignoranta e cea mai buna arma!
Nu are rost sa te pui la mintea lor, sunt imature, arata-le ca tu esti matura, responsabila si serioasa, nu asa josnica ca si ele Si cel mai important, ignora-le! Daca iti fac rau, nu mai ai ce vorbi cu ele, nu merita atentia ta!
Sper ca te-am ajutat, si ai realizat ce vreau eu sa-ti transmit, am patit si eu la fel, si cand le-am intors spatele, sa vezi cum se dadeau pe langa mine!
Bafta!

| Angelofdarkness862 a răspuns:

Stiti in cand mama era tanara si se culca cu tatal vostru zicea ca are p**a asa de mica incat nici microscopul nu o vedea asa ca cred ca voi sunteti infiate ca nu vad cum va facut pe voi doua sau Mama voastra e asa de proasta incat a cumparat bilete la Xbox live sau mama voastra e asa de grasa incat cand se urca pe cantar indica >Va rog urcativa pe rand sau Durex isi cere scuze ca voi doua v-ati nascut a promis ca nu o sa se mai intample de acum rolling on the floor sau din astea macar sa faci misto de ele

| marya a răspuns:

In unele situatii chiar ca trebui sa fi rautacioasawinking
Asa ca poti sa spui prietenilor vin doua lamai cine vrea sa facem limonada!? si logic o sa inceapa toti sa rada iar ele o sa se intrebe de ce oare si tu sa razi...
Sau sa te uiti in ochii lor si sa ridici putin din sprancene asta o sa le dea de gandit ca sti ceva despre ele chiar daca ele nu au facut nimic
Incearca sa le furi prietenii, atunci cand se cearta cu unii din prieteni (daca sunt prieteni buni cu atat mai bine) incearca sa le fi aproape iar ei o sa iti spuna secretele sau ce gandesc ele despre oameni etc...
si inca ceva fi indiferenta prefate ca nu le-ai aucit asta functioneaza mereu si ai sa vezi ce rau o sa se infurie
Dar nu uita numai in situatii de urgenta scoti coltii :p

| PetreConstanta a răspuns:

Trateaza-le cu indiferenta

| Paulinio93 a răspuns:

Cel mai destept cedeaza. Dupa ce nu o sa le mai bagi in seama, si o sa vada ca nu iti pasa, o sa inebuneasca!

| ana_8108 a răspuns:

Ai putea sa te razbuni, scriind pe pereti ceva rau despre ele.Sau sa...le torni apa in cap, sa stii ca merge foarte bine.Dar mai bine nu te-ai cobori la nivelul lor. Faci cum vrei tu

| Sp1r1dushuPrizmat1k a răspuns:

Zile copile facute din paie habarnaveti 1+1 dar mite ma intrebi pe mine o ecuatie la mate ori fale in ciuada cu un baiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razbunarea e arma, ma intelegi tu.
Ignorale, nu le da nici un fel de atentie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo sunt atat de importante ca sa iti pierzi viata gandindute la ele?

| DoK a răspuns:

Sfatul meu este ca sa nu le atragi atentie, Tie nu iti trebuie ca ele sa te invidiaska. Cel mai bine komportate asa intrukum ele nici nu egzista. Ele o sa te invideze singure cand o sa vada ca la tine e totul super.
Skoatele din cap si preocupate de alte lucruri. (Cautati Vriun Prieten)

| Lorena08 a răspuns:

Nu cred ca ar fi cazul sa-ti bati capul cu astfel de probleme.Fii fata desteapta si intoarce-le spatele, pur si simplu, evita-le.Arata-le ca nu inseamna nimic pentru tine si ca nu te afecteaza. Daca copiii de pe strada nu stau cu tine din cauza lor inseamna ca nu-ti sunt prieteni, si tu nu ai nevoie in viata ta de oameni care nu au nevoie de tine in viata lor.La un momentdat surorile astea doua isi vor arata adevarata fata fiindca nu pot juca teatru la nesfarsit, iar atunci copiii se vor intoarce la tine.Vezi? Nu trebuie sa-ti bati capul.

| Andra55 a răspuns:

Poi...Afla de ce baiat le place si saruta`l in fata lorhee hee Eu asa as facewinking:p

| Rlu a răspuns:

Pai.fa`ti fite doar in preajma lor,:-D sau daca incep sati zica ceva spune-le hai pa! sau hai jetthappy...cand treci pe langa ele (pe strada/scoala.etc)incearc sa vb l tell sau nu le baga in seamahappy
date la baiatul de care lor le placelove struck
sper ca te-am ajutat:*:*:*
Fundasmug?big grin