Apai cu timpul te vei atasa de el... mai ales ca va gasiti eu consider ca merita o sansa si cred ca chiar ok Iar daca nu te bagi pe el* o sa isi faca o prietena si o sa regreti când ii vei vedea Funda =)
Deja ai sentimente pentru el prin simplul fapt ca te-ai gandit sa pui intrebarea aici. Ai sentimente dar nu iti dai seama, momentan ele sunt amestecate cu indoielile tale si cu intrebarile ce-ti vin in minte. Da-i credit baiatului, e el mai sensibil, dar cu timpul se va maturiza daca il ajuti. Bafta.
Daca nu esti sigura, stai mai mult cu el, fa-l sa aiba ochi doar pentru tine, nu-l lasa sa isi faca alta prietena ca sa il ai doar pentru tine. Poti sa ii spui apoi sa incercati ceva, daca nu merge, nu merge. Dar s-ar putea sa va strice prietenia...nici eu nu as fi mult prea sigura cu asa ceva. Daca tii mult la el, dar nu esti sigura daca vreti sa fiti impreuna, fa o lista cu pro si contra, comunicati, daca nu sunteti siguri pe voi nu incercati, nu ati vrea sa va stricati prietenia
Daca vrei o relatie cu el, discuta mai mult cu el si vezi care sunt sentimentele lui fata de tine.
George0197 întreabă: